Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sidewalk

list do kolegi, do ktorego czuje wiecej niz sympatie

Polecane posty

Gość sidewalk

Mam kolege, (niestety tylko kolege) ktorego poznalam 3 lata temu. Widukjemy sie bardzo rzadko, do tej pory 2 razy. Mieszkamy daleko od siebie. Ogolnie zagmatwana sytuacja...Pozostaje email i telefon od czasu do czasu. Ostatnio nasz kontakt sie rozluznil. On wiecznie zapracowany, ja rowniez mam swoje sprawy na glowie. Wczoraj pod wplywem impulsu i tesknoty napisalam do niego list. Zadnych deklaracji i mizgania sie, ale zwykly list, co porabiam jak sie czuje, co planuje, itp. Co prawda znalazlo sie tam pare aluzji do tego, iz mi brakuje naszych rozmow i kontaktu, ale nic dramatycznego. Poza tym wiem, ze lubi dostawac tradycyjna korespondencje ( kartki pocztowe zawsze sprawialy mu ogromna przyjemnosc). Juz mialam wyslac ten list, ale w ostatniej chwili zwatpilam. I tak siedze, i gapie sie na zapisane kartki i ogarnia mnie coraz wiecej watpliwosci. Boje sie osmieszenia w jego oczach. Dlaczego nagle wyskoczylam z czyms takim, i takie tam.. Poradzcie, wyslac czy nie... bo sama juz nie wiem :(

Gość maeee
chyba bym wysłała... w życiu tracą tylko ci co nie ryzykują

Gość Pumaaa
Idź na całość !! Kto nie ryzykuje, ten traci !! Powodzenia !!

Gość sidewalk
:) dzieki . Chyba zakleje juz koperte, zeby nie analizowac slowo po slowie... i zmykam na poczte :P

Gość sidewalk
Acha, one more question. Czy lubicie dostawac tradycyjne listy?

Gość MPO
Ja wyslalam taki list i potem zalowalam...:(

Gość sidewalk
MPO, dlaczego zalowalas? Przez jego reakcje??

Gość MPO
Ja mu napisalam ze bardzo go lubialam, ze bylismy dobrymi przyjaciolmi...W swoim liscie zwrotnym nic nie napisal o swoim uczuciu do mnie. Po prostu olal moje wyznanie. Napisal co u niego itp...strasznie mi sie przykro zrobilo, bo liczylam na cos wiecej, ze napisze chociaz ze mnie lubil... Moze Tobie sie uda, powodzenia.

Gość MPO
lubilam, oczywiscie, nie lubialam...:O

Gość sidewalk
Ale ja nie oczekuje zadnych wyznan od niego. Tylko chcialabym mu sprawic przyjemnosc. Poza tym on wie, ze ja czuje cos wiecej... powiedzial juz na samym poczatku, ze nic z tego nie bedzie. I dlatego jestesmy na stopie kolezenskiej. Ciezko mi z tym zyc, ale nie chce go starcic jako kolegi, poniewaz jest swietnym i wartosciowym facetem. Za duzo energii wlozylismy w te znajomosc, zeby sie urwala. A list, to taka mala przypominajka.. Dodam jeszcze, ze nie jestem juz nastolatka. Ja mam cwierc wieku, a on 23.

Gość MPO
No ja tez nastolatka juz dawno nie jestem. Na pewno sie ucieszy z Twojego listu.

Gość sidewalk
MPO --> Przykro mi , ze nie zrozumial przeslania. Dlatego ja nawet nie szykuje sie na szczegolna odpowiedz z jego strony...

Gość MPO
Tak sobie mysle ze moze go pszestraszylam...ehhh to juz nie jest wazne. No....to lec na ta poczte!!!;)

Gość MPO
Ojeny ale bledy dzis sadze...przestraszylam mialo byc...:O

Gość sidewalk
:) MPO, moze nie umial przelac swoich uczuc na papier. Ja rowniez mam z tym problemy.. a podobno facetom jeszcze ciezej. A jak toczy sie dalej wasza znajomosc?

Gość MPO
Nie toczy sie...z jego listu wyczulam ze byl raczej zaskoczony moim wyznaniem i nie chcialam mu sie narzucac. Moze to i lepiej, przynajmniej przestalam sie ludzic (stan ten trwal ok 7 lat:O)

:( Smutne, ale podziwiam, ze potrafilas to urwac. Ja nie chce..choc chwilami mam wrazenie, ze cala inicjatywa zwiazana z utrzymaniem znajomosci wychodzi ode mnie. I gdy juz sie smiertelnie obraze, pogniewam na niego i probuje zapomniec on mnie zaskakuje...na przyklad mailem. I wtedy sie roztapiam ponownie. :O Dobra, ide. Jeszcze tylko kropelka perfum, a co mi tam.. :P MPO --> 🖐️

Gość MPO
Powodzenia zycze....🌻

heh... jak to czytam, to... wiesz ja kiedys mialam przyjeciala przez pryzmat lozka, stracilam glowe dla tego faceta. napisalam dluuuuuugiego smsa, odpisal mi \"dziekuje ci\" i potem kontakt sie urwal. jak patrze na to z perspwktywy czasu, to nie zaluje, ale... teraz mam nieco podobna sytuacje - mlodszy kochanek, jest przyjazn, ciepelko, pomoc, dluuuuuuugie rozmowy, jakies tam wzajemne uzaleznienie, ale on mi nie raz powiedzial \"uwazaj, zebys sie we mnie nie zakochala\" :P bo ja nie jestem typem jego wymarzonej dziewczyny, mam za silny charakter, lubie wyjsc z domu, pobawic sie z ludzmi... i wiesz co sidewalk? taki tekst \"zebys sie nie zakochala\" moze swiadczyc o tym, ze moze ta druga strona chce podswiadomie wymusic na tobie deklaracje, ze cos czuje, ale boi sie odrzucenia, a rzucajac taki tekst moze ma nadzieje uslyszec \"juz to zrobilam\"? :) nie wiadomo :) wyslij. co ci zalezy? co ma byc to bedzie i lepiej jest zalowac, ze sie cos zrobilo, niz ze sie czegos nie zrobilo :) raz sie zyje, wiec do dziela :)