Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blada cera**

co przyspiesza opalanie? co polecicie?

Polecane posty

Gość blada cera**

jakis olejek krem zel? poradzcie;) niedlugo jade nad morze i chce sie ladnie opalic a z tym bedzie problem dlatego chcialabym sprobowac takiego specyfiku.. pozdrawiam

Gość Bielenda z masłem orzechowym
jak ja raz sie po tym opalilam, tak juz teraz nie mam problemow.

Gość tzn. z kakaowym

Gość Chikita
moja qmpela stosuje przyspieszacz do opalania (chyba to sie tak nazywa) ma w takim zółtym opakowaniu z Daxa chyba jak dobrze kojarze i w przeciwienstwie do mnie ma piekna opalenizne:) ja jak sie troche oswoje ze słoncem tez sobie kupie ;) pzr

Polecam Ci na bardzo łądne opalenie kostium firmy sun select. Stworzony jest z jakiejś tkaniny która przepuszcza na tyle promienie słoneczne by nas opalic a jednoczesnie filturuje je. Ja spróbowałam i od teraz bardzo polecam! www.sunselect.pl

Gość jjjjjjbbbbnnnn
Eflinka, wypad z ta reklama!!!!

dobry jest specyfik marki zia** ( dopiszcie sobie reszte - żeby nie było ze reklama ) ... jest to olejek ze sprayem z masłem kakaowym i bodajże kokosem... ślicznie pachnie... przyspiesza opalenizne .. ja na wakacjach z moim kuzynem opalałam się tylko na to i wróciłam brązowa jak milka czekolada :)

Gość ejeska2
Mówiąc szczerze ja zdecydowałam sie na wysoki filtr. Jednak takie opalanie nie jest zdrowe. Sama kupiłam filtr P20 i powiem Wam ze skóra tez sie fajnie opala.

Gość ccecccylia
ejeska a mozna wiedziec gdzie kupujecie ten kosmetyk ? Wyjezdzam we wrzesniu na Dominikanę i potrzebuje takiego filtra.