Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aksamitek

po pierwszym stosunku - mam kilka pytań, prosze o odp

Polecane posty

Gość aksamitek

w poniedziałek odbyłam swój pierwszy stosunek (nie odczuwałam bólu pojawiło się niewielkie krwawienie podczas oddawania moczu zaraz po stosunku) dzis tj. w piątek pojawiło sie niewilekie krwawienie, czy możliwe jest, że okres mógł 'przyspieszyć sie' o kilka dni??

Gość w rzeczy samej
tak

Gość mimimi11
jak sie zdozylam douczyc na kafeterii, to najprawdopodobniej jest to obja ciązy i to na 100%

Gość neni
a moim zdaniem to nie jest okres tylko po pierwszym stosunku wszystko Ci sie tam goi i stad to plamienie :)

dokładnie tak jest jak mówi nemi,może to trwać nawet kilka dni.Więc żeby dobrze sie zagoiło jest zalecane zero sexu przez 2 tyg

Gość anja69
mimmmiimii to sie tutaj nie ucz bo tu kazdy mowi to co wiee a nie to co jest prawda a wiec ja po pierwszym swoim stosuku pare dni potem dostalam krawienie myslalam ze to okres bo niedlugo mialam dostac ale potrwalo 2 dni i huj zniknelo ja bylam w szoku facet w szoku ciaza czy coo ale po 5 dniach dostalam noromalny okresik i zaraz potem polecialam do ginka po tabsy i opowioedzialam mu o moim krwawieniu a on tylko na mnie spojrzal jak na glupia i z usmiechem, powiedzial NORMA!!!!