Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalny facet Gdynia

do dziewczyn

Polecane posty

Dlaczego większość dziewczyn mimo że jest brzydka jak noc to wydaje im się , że są piękne i wspaniałe , czemu wyzej sracie niz głowe macie a gdzie skromność

Gość normalna dziewczyna18
też nie wiem :|

Gość noob
zazdroscisz im pewnosci siebie ?? myslisz, że jak sie tobie nie podobaja to są brzydkie, pajacu ? chyba zartujesz mysląc, że bedą sie ciebie pytały o zdanie jak mają o sobie myslec i za co siebie uwazac !

Jak dziewczyny sa niesmiale i na komplementy odpowiadają \"aach,daj spokoj\" / \"przestan sie ze mnie nabijac\"/ \"przesadzasz\" to wam zle,jesli robi na odwrot tez nie pasuje, skupcie sie:P

Gość nroamlny facet gdynia
eh czemu te brzydkie dziewczyny mysla ze sa pieknymi ksiezniczkami ani to madre ani fajne a wydaje jej sie , ze z jakiejs bajki uciekla i jest ksiezniczka

mowcie co chcecie to ja jestem piekna ksiezniczka , piekna mondra i bogata a wy nie , pogódzcie sie z tym

Hm masz racje, od dziś będziemy zakładać worki na głowę i przemykać bocznymi alejkami, bo nie daj boże nas ktoś zobaczy :P

Gość topic - czysta prowokacja
albo facet tak ogranioczony ze tylko jedno wciąz powtarza :O 23.06] 17:23 normalny facet Gdynia - podszyw

Oczywiście i dobrze by było, żeby oprócz tego ze szczelnie zakrywa twarz, zakrywała by tez jak największą powierzchnię ciała;)

ej dziewczyny nie zrozumiałyście nie chodzi mi o to , że macie zachowywać się jak ciche szare myszki i przemykać bocznymi alejkami :) Tylko że większośc kobiet , które znam mysli o sobie w ten sposób jakie one to szczególne nie są ani to mądre ani ładne. Pozatym udajecie naburmuszone , czy tak trudno sie usmiechanc , wiecej zyczliwosci i usmiechu a nie głowa w chmurach bo ja to taka super jestem

Gość normalny facet gdynia
banan na twarzy to sobie babnany kładziesz o boze co z wami dziewczyny

Śmiejemy się jeśli jest ku temu okazja , przecież nie bede chodzić po ulicy i sie szczerzyć do wszystkich jak głupi do sera bo mnie do wariatkowa wywiozą:P

Gość normalny facet gdynia
nic nie widzicie poza czubkiem swojego nosa jestescie skoncentrowane na sobie , martwicie się tylko o sibie a wasze życie polega na zapewnianiu sobie przyjemnosci

Ok: Kolego buraku Chochliczka-pozdrawiam Cie,gdziekolwiek jestes:D A ja też caly czas usmiechnieta:D Na starosc bede miala od tego smiechu zmarszczki jak Kanion Colorado:P

Jednemu cos sie podoa, drugiemu nie. Na takie tematy sie nie dyskutuje. Moze dziewczyna ktora ddla ciebie jest brzydka jak noc, dla innym jest sliczna.

nieprawda faceci tak sie nie zachowuja , mozna sie cenic , ale nie trzeba byc wyniosłym a wiekszośc kobiet takich właśnie jest

rozumiem ,że życie mamy poświęcić na zapewnianiu przyjemności Tobie? skromność - jestem za, natomiast spuszczanie głowy, przytakiwanie, posłuszeństwo (co za skromność uważa wielu mężczyzn) - dzięki, ale nie :o

moje kolzeanki ze studiow to bure suki :(

nie chca mi prac pisać dlaczego dziewczyny są takie niedobre :(