Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wygodny plecaczek

MOTOCYKLIŚCI-ale oni piekni !!!

Polecane posty

Gość wygodny plecaczek

Widzicie ich? W tych skórach, czarnych lub kolorowych? Śmigają po ulicach! Tajemnicze twarze pod ciemnymi kaskami...I te motury...hmm...ryk silników! Jak tu się za nimi nie oglądać? Czy ktoś z Was też tak ma? Siedze sobie w mojej małej puszce i normalnie nie mogę się skupić na prowadzeniu...Tyle w koło takich supermenów.

Gość bliff blaff
motocyklisci to przede wszystkim zasyfieni i spoceni faceci, którzy nieważne czy zima czy lato - ciagle chodzą w czarnej ciasnej skórze. Nie myją się i pewnie jajka im smierdzą niexle feeeee...

Gość źródełko
ani siebie ani męża nigdy nie nazwałabym brudasem,moich znajomych też .. a te skóry: spróduj jechać 160/h i zobaczysz jak to jest , oprócz zimna robaki i kamienie spod kół ,wtedy pogadamy

Gość wygodny plecaczek
Moi znajomi też do brudasów nie należą! Wypraszam sobie!

Gość źródełko
bliff blaff - pewno sie naoglądał-ała amerykańskich filmów o złych ludziach na czarnych maszynach;)

Gość bliff blaff
wystarczy przejśćobok nich, jeden wielki odór, nie wspomnę już o długich tłustych włosach ...bleee

Gość źródełko
idąc tym tropem---wystarczy wsiąść do środków komunikacji miejskiej..........

Gość wygodny plecaczek
Trudno się spocić kiedy tak wieje! A długie włosy? To chyba nie jest zbyt wygodne pod kaskiem? Aż chciałybym znowu poczuć pod pupą to twarde siedzonko i męskie silne ciało między udami.. Rozmarzyłam się...

Gość wygodny plecaczek
Źródełko masz rację! Kiedy temperatura przekracza 15 st lepiej unikać autobusów brrr, ale tam to się dopiero czai smród!!! Należy także omijać w odległości ok 1 m większość przechodniów!!! Jak kogos stać na motocykl , to stać tym bardziej na dezodorant i mydło!!!

Gość hansss
a moze wolalabys miedzy udami poczuc silnego czlona? :classic_cool:

Gość mimiiiiiiiiiiiii
mogę si ępochwalic,że mój ukochany jest właśnie takim pięknym motocyklista. dzięki niemu sama również pokochałam te piękne maszyny