Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marysska

Jak mezczyni chca byc pieszczeni?

Polecane posty

Gość marysska

jakie jest najwrazliwsze miejsce na penisie? czi to miejsce, gdzie po zsunieciu nalpetka jest on przytrzymywany przez fragment skory? czy po przeciwnej stronie, gdzie nie ma wiezadla? pomozcie, bo do tej pory sadzulam, ze jestem niezla w seksie oralnym, teraz nabieram watpliwosci 🌻

Gość wela
he he więzadło, bo padnę..... bo mi więzadło w szczenie puści....

Gość marysska
skoro jestes bardziej doswiadczona, to sie podziel wiedza, zanim pekniesz, bo potem juz nic nie zrobisz :p

Gość wela
tak po stronie WĘDZIDEŁKA....

Gość zibba
ok, po stronie wedzidelka, czyli tej dolenj (jak penis jest w stanie "spoczynku" ;) ) tak?? i jak piescic to wedzidelko ustami?

Gość taki koles
trzeba dos mocno jezykiem pobudzac wtedy jest super przyjemnosc. oczywiscie po wedzidelku no i brac kutasa najglebiej jak sie da bo plytka penetracja nie jest za bardzo mila i czegos brakuje.

wrazliwa jest glowka....mozna ja ladnie jezyczjiem omiatac....wedzidelko pod nia - rowniez...poza tym jajeczka ....caly woreczek mozna oblizac i kazde jajeczko z osobna do buzki wziac....nie skupiam sie na ruchu gora --dol...bo to monotonne ..na poczatku lize delikatnie i przeciagle a potem ....az furczy dodaje gazu i jazda....cala wilgoc moja....mniam....

miałczydełko;) o proszę:D uważaj bo wylądujesz zwalona przez Rolnika w rowie:P:P poszukam

Coś o chłopach 1/5 męskich pragnień!!! ;) 1. Drap lekko wewnętrzną stronę moich przedramion. Czuje wtedy boskie dreszcze! 2. Podczas masażu muskaj piersiami moje plecy. Gdy sutki ci stwardnieją, ja też będę twardy. 3. Zostań w szpilkach. 4. Kiedy kochamy się w pozycji misjonarskiej, zahacz stopy o tyły moich kolan. Potem oprzyj je o materac, następnie rozsuń nogi i unieś do góry miednicę. 5. Liż moje sutki, jakby to były lody w rożku. Kilka leciutkich ugryzień też nie zaszkodzi. 6. Zostaw swe zahamowania za drzwiami sypialni 7. Zapal światło! 8. Zsuń majtki i usiądź na mnie. Ale zostań w spódnicy. 9. Przywitaj mnie przy drzwiach słowami: \"Jak minął ci dzień? Ściągaj zaraz spodnie!\" 10. Pieść miejsce między penisem a \"tylnym wejściem\" 11.W restauracji wędruj dłońmi pod naszym stolikiem. 12. Drap tył mojej głowy, kiedy pieszczę cię oralnie. 13. Kiedy oglądam telewizję, nagle zawiąż mi oczy, połóż mnie i pieść, aż wytrysnę. 14. Gdy masz ochotę na seks, poliż moje wargi. 15. Opuść głowę tak, by twoje włosy zwisały między moimi udami, a potem nimi potrząsaj. 16. Robótki ręczne bez lubrykacji są jak frytki bez keczupu. Nawilż więc solidnie dłonie. 17.Gdy kochamy się od tyłu, połóż się na brzuchu, unieś biodra i zataczaj nimi koła tak, by nasze ruchy się zsynchronizowały. 18. Liż moje pachy 19. Gdy czujesz, że zbliżam się do orgazmu, każ mi dojść. 20. Powoli ściągnij ze mnie bokserki - ale zrób to zębami. To takie zwierzęce! 21. Uwielbiam, gdy w trakcie uprawiania seksu mówisz: \"jeszcze\", \"mmm\", \"liż mnie\", \"całuj tutaj\", i parę ciut ostrzejszych rzeczy...

zobacz na jego topik:D:D:D kobieto jest tyle przyjemniejszych tematów niz gadanie o jakimś psychopacie;)

No ja myślę;) :D mówię tylko, że nie boksuję się z burakiem, można ale jak to mówił mądry Żyd, po co, przecież wsty:P :classic_cool:

Gość ja lubie bardzo
jak mnie dziewczyna dosyc mocno obejmuje ustami i moge w niej ekslodowac, choc wiem ze to nie kazda zaakceptuje

Gość a taki jeden ...
wow fajna lista ... teraz wiem czego chce :classic_cool:

Gość naturalna blondynka
wow a najfajniejszy i najbardzie sexy jest p.18 - liż moje pachy to musi być świetne doznanie, zwłaszcza jak facet jest spocony i ma zarośnięte pachy...:o buhaha :-D

do naturalna blondynka......musiałabys go w ogóle nie dotykać i nie pieścić np ustami bo przeciez fiutem sika w normalnych okolicznościach...poza tym ja ide do łózka z czystym facetem..ale ty widac pewnie Tirówka jesteś...buuuhehhee

Gość marysska
dzieki za wszyskie wypowiedzi. taki koles- slyszalam, ze wlasnie nie trzeba wkladac penisa gleboko do gardla, bo i tak najwrazliwsza na pieszczoty jest glowka i to na niej nalezy sie skupic. a penisa mozna oszukac przesuwajac po nim reka tuz pod ustami, zgodnie z kierunkiem ich ruchu :)

Gość Oszukiwać penisa...
nieładnie :):):)