Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DjD

ziaja - krem pod oczy. Wejdzcie,prosze

Polecane posty

Powiedzcie mi,jaki krem z ziaja najskuteczniej rozjasni ciebie pod oczami. i przy iokazji spytam,czy znacie jakis niedrogi krem korygujacy zmarszczki (dla mamy)

Gość żaden
zainwestuj w droższy krem, poważnie !!!

Gość vaniliova
Miałam krem Ziaji i musze powiedzieć, że nie zauważyłam, żeby dał choć małe rezultaty. Wybierz lepiej jakiś inny krem.

Gość żaden
np kuracja dotleniajaca soraya ok 10 zł bardzo pachnący, lekki i przyjemny

Gość ja jestem tuuuuu
Ja na soraje mam np uczulenie :O

Gość żaden
soraya ma kilka serii, musisz poczytac, która byłaby odpowiednia, ogólnie kremy dotleniajace są oki

Gość kljiuearsm
Cienie: -sen,nie pracowac długa przy kompie,nie męczyćt oczu czytaniem w nieodpowiednio oświetlonej książce -zbadać krem,bo możesz miec brak żelaza tzn. słaba hemoglobina,ogólnie jedz mięso czerwone,szpiak itd.,nie odchudzaj sie zbytnio --z kremów to używałam nivea specjalny na sińce,ten aqua cos tam,efekt jest ale chwilowy po nałożeniu i kosztuje sporo wypróbuj ziaji kremy choć nie używałam,słyszałam ,ze pietruszkowy jest dobry --ale bardzo dobrym sposobem na SIŃCE jest robienie sobie okładów:kup szałwie w saszetkach w aptece,zaparz 20min.,połóż waciki nasączone na oczy lub kładż na oczy plasterko ogórka też bardzo wybiela!!!!!

Gość denisówka
ja mam Ziaji pod oczy i jestem baaaardzo zadowolona :-) to jest CalmaHLC proponuje równiez okłady z takich masaczek żelowych, chłodzisz a potem na oczka i jest OK

A ja po tej Calmie wylądowałam u dermatologa. Najgorszy krem jaki miała w życiu. Sprobuj Seeinng is believing z Oriflame, jest rewelacyjny albo rezczywiście dotleniającą soraye, tez byłam zadowolona.

Gość agdyhn
mi po tym kremie bardzoooooo łzawią oczy :( masakra mam ten czerwony

Gość sxhtyjkuhv chyba
Z Ziaji pod oczy to miałam 4 specyfiki: -2 różne żele, całkiem fajne, b.delikatne -krem w żółtym opakowaniu, straszny, nic nie działał, nawet nie nawilżał -krem w czerwonym opakowaniu- był super, pomagał na sińce, drobne zmarszczki i wogóle chyba do niego wróce, niesamowicie wydajny:) itd

Gość kozie mleko z ziaji jest super
aaaa po tej kuracji soraya tylko uwydatnily mi sie zmarchy :(