Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lubie stare

Czemu chciałbym starsza mezatke

Polecane posty

Gość Lubie stare

Czemu chciałem mieć do seksu kobietę, kilkanaście lat starszą od siebie, nieszczęśliwą, zamężną i czemu chciałem nagrać to na kasetę czy skamerować: Bo skoro ona jest taka ,,nieszczęśliwa" ze swoim mężem to ja ją ,,uszczęśliwię" poprzez seks. Jest starsza a to znaczy, że bardziej doświadczona, otworzy przede mną świat seksu jakiego nie dałaby mi inna, młoda kobieta (niedoświadczona). Jest zamężna więc mogę dzięki temu nią manipulować w razie gdyby nmie chciała uprawiać seksu: ,,jeśli teraz nie będziemy się kochać to twój mąż dowie się jaka to jesteś mu wierna". Jednocześnie mam bezpieczeństwo, że nikt się nie dowie o tym bo gdyby się ktoś przez nią dowiedział miałaby jeszcze bardziej przerąbane w małżeństwie. W każdej chwili to ja mogę zerwać układ nie ponosząc żadnych konsekwencji. W razie odmowy seksu zastosowałbym szantaż, po którym zgodziłaby się a ja mógłbym robić z nią w łóżku co tylko bym chciał.

Gość efffffffffff
ty masz chyba nieźle zryty beret :P

Gość ja jestem tuuuuu
S*K*U*R*W*Y*S*Y*N

Nieszczęśliwa mężatka, spadaj koleś:D skąd ten pomysł? ja pie.odolę taką dolę:P

Gość ale wymyśliłeś
Nie zbyt mądrze kombinujesz:o,może być jeszcze innaczej nie po Twojej myśli,nie wziełeś pod uwagę że jakiś mąż się tak wkurzy że Ci dupsko odstrzeli i jaja urwie więc z tym szantażem i ewentualnym pokazaniem filmu to się zastanów bo możesz jaja stracić.

Gość lubie stare
:)

Gość ale wymyśliłeś
Mój mąż napewno by tak zrobił,zabił by go chyba,ja miałabym za swoje pewnie ale znając moją szatańską duszyczkę spadłabym na cztery łapki kochanek po takim numerze już by łapek nie miał.

Lubie stare - a lubisz dostawać w mordę?To kiedyś dostaniesz.Albo rogacz wywiezie cię do lasu i jebnie saperką w łeb a później zakopie.Może też urwać jaja i cię nimi nakarmić.Najgorzej jest wtedy,gdy stwierdzi, że dałeś mu świetny pretekst do rozwodu.Wtedy zostanie ci stara baba w spadku.

Gość Lubie stare
Jestem stara, głupia, mężata dupa. Przepraszam was że tak pierdolę. Ale mam strasznie zryty beret. Wybaczcie.

Gość i jeszcze jedno
Gówniarz nie zdaje sobie sprawy z tego, że te starsze są doświadczone nie tylko w seksie. I na pewno taka kobieta wiedzialaby jak sobie poradzic z podskakującym mlodocianym szantazystą.