o co kaman 0 Napisano Czerwiec 23, 2006 jak macie owulacje czy boli was jajnik jeden lub dwa w czasie owulacji przed lub po? mnie boli i czuje sie spuchnieta i juz odczuwam lekkie bole piersi...biore nospe ale nie na wiele sie zdaje.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bIeblus 0 Napisano Czerwiec 23, 2006 czy to moze byc od tego ze raz w miesiacu zmieniam tampona?? moja kolezanka mi mowi ze to od tego bo powinnam to robic 2 razy w miesiacu na poczatku miesiaczki i jak koncze miesiaczke zeby byc przygotowana na nastepna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o co kaman 0 Napisano Czerwiec 23, 2006 kurwiszonie co sie podszywasz biada ci !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bIeblus 0 Napisano Czerwiec 23, 2006 i jeszcze mnie meczy to rozdwojenie jazni :O ale to czasami przechodzi na to biore ziolka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o co kaman 0 Napisano Czerwiec 23, 2006 jestem ciekawa jak to jest mozliwe zeby ktos wlazl na moj nick jesli jest on juz zajety... a ty cipo zajmij sie czyms pozytecznym bo chyba niedowartosciowana jestes skoro sie podszywasz pod innych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bIeblus 0 Napisano Czerwiec 23, 2006 i te moje napady zlosci :O nie wiem jak sobie z nimi radzic chyba musze wziasc witamine C to sie troche uspokoje bo juz nie wyrabiam sama ze soba :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o co kaman 0 Napisano Czerwiec 23, 2006 jejku czemu ludzie sa tak ograniczeni..boshe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bIeblus 0 Napisano Czerwiec 23, 2006 boshe boshe boshe chyba pojde sie zaraz pomodlic z tego wszystkiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anja69 Napisano Czerwiec 23, 2006 1000 raz powtarzam jajniki nie bola a jak bola to biegni do ginka bo cos jest nie takk!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o co kaman 0 Napisano Czerwiec 23, 2006 no a ja słyszłam ze bola i moja mame tez czasem bola przy owulacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mimiiiiiiiiiiiii Napisano Czerwiec 23, 2006 mnie bolą piersi tak około na tydzień przed okresem,są takie nabrzmiałe. A innych dolegliwości nie mam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bIeblus 0 Napisano Czerwiec 23, 2006 mojego psa tez bola i co ty na to chyba wiem co mnie boli wiec sie nie wymadzaj!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o co kaman 0 Napisano Czerwiec 23, 2006 a ty kurwa spierdalaj bo ci wywroze niepokalane poczecie pipo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bIeblus 0 Napisano Czerwiec 23, 2006 bo ja wlasnie tak zaszlam w ciaze bo myslalam ze jak bede sie bzykac z psem sasiadow to nie zajde w ciaze to chyba mozna powiedziec ze bylo niepokalane poczecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bleblus Napisano Czerwiec 23, 2006 jestes chora i w dupe wsadz sobie tego nika cipo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anii Napisano Czerwiec 23, 2006 mnie często boli jajnik w czasie owolucji, w tym cyklu bolał mnie jakoś 8 dni cyklu, a z reguły 14,15 dnia, także troszkę mnie to niepokoji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bleblus Napisano Czerwiec 23, 2006 bo ja juz sobie wsadzilam i jest mi dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach