Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

o co kaman

czy często was boli??

Polecane posty

jak macie owulacje czy boli was jajnik jeden lub dwa w czasie owulacji przed lub po? mnie boli i czuje sie spuchnieta i juz odczuwam lekkie bole piersi...biore nospe ale nie na wiele sie zdaje..

czy to moze byc od tego ze raz w miesiacu zmieniam tampona?? moja kolezanka mi mowi ze to od tego bo powinnam to robic 2 razy w miesiacu na poczatku miesiaczki i jak koncze miesiaczke zeby byc przygotowana na nastepna

i jeszcze mnie meczy to rozdwojenie jazni :O ale to czasami przechodzi na to biore ziolka

jestem ciekawa jak to jest mozliwe zeby ktos wlazl na moj nick jesli jest on juz zajety... a ty cipo zajmij sie czyms pozytecznym bo chyba niedowartosciowana jestes skoro sie podszywasz pod innych

i te moje napady zlosci :O nie wiem jak sobie z nimi radzic chyba musze wziasc witamine C to sie troche uspokoje bo juz nie wyrabiam sama ze soba :O

Gość anja69
1000 raz powtarzam jajniki nie bola a jak bola to biegni do ginka bo cos jest nie takk!!!!!

Gość mimiiiiiiiiiiiii
mnie bolą piersi tak około na tydzień przed okresem,są takie nabrzmiałe. A innych dolegliwości nie mam :)

mojego psa tez bola i co ty na to chyba wiem co mnie boli wiec sie nie wymadzaj!!!!

bo ja wlasnie tak zaszlam w ciaze bo myslalam ze jak bede sie bzykac z psem sasiadow to nie zajde w ciaze to chyba mozna powiedziec ze bylo niepokalane poczecie

Gość bleblus
jestes chora i w dupe wsadz sobie tego nika cipo

Gość anii
mnie często boli jajnik w czasie owolucji, w tym cyklu bolał mnie jakoś 8 dni cyklu, a z reguły 14,15 dnia, także troszkę mnie to niepokoji

Gość bleblus
bo ja juz sobie wsadzilam i jest mi dobrze