Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawosstka

do facetów czy podobają wam sie kolczyki tzw. koła u dziewczyn??

Polecane posty

Gość ciekawosstka

jak tak to napiszcie jakiej mniej wiecej wielkości... Tak sie zastanawiam, bo kiedyś takie nosiłam (nie byly wielkie ale tez nie małe, takie srednie) i chłopak mi zawsze mowil ze ładniutko wygladam w takich kolczykach.... I ze w ogole pasuja laskom takie;) a ostatnio bylam ze znajomymi w barze i moja kolezanka miala takie kolczyki powiedzmy srednica: ok 5 cm i jeden moj koelga ja wybrechtał, ze takie nosi(byl pod wpływem alkoholu, ale bylo to widac ze nie na zarty to mowi:)

Gość onononononon..........
takie kolczyki sa zajeb....iste i rzeczywiscie laski fajnie w nich wygladaja. najfajniejsze sa te duze, jak najwieksze. Z drugiej strony nie wiem czy to jest takie bezpieczne bo latwo zaczepic o cos takim kolczykiem i katastrofa gotowa. takie jest moje skromne zdanie.

Gość asasd
ja takie nosze i lubie je fajnie w nich wygladam

Z kolczykiem jest jakz z robakiem... tolerujemy i nie dziwi nas, ani też nie przeraża, póki nie przekracza pewnych umownych rozmiarów. Wieksze straszy, odstręcza i rozsmiesza.

Ja też noszę takie koła i są super :) Po prostu pasują do wszystkiego ... i do stroju typowo codziennego i do eleganckiego :)

Gość Mario0000
uwielbiam kolczyki na chleptaczce lub na sutkach kobiecych.

Gość gość
Jak nosza je ladne kobiety to tak podobaja mi sie jak nosza je brzydkie to mi sie kolczyki nie podobaja