Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy to normalne

Czy to jest normalne -rozgladam sie za innymi

Polecane posty

Gość Czy to normalne

MAM 29 lat, meza dwoje, dzieci. W sumie udane zycie.Maz zadbany pracowity kocha naszą 3. A ja ciagle mysle o innych facetach maz jest typem pracusia i nie w glowie mu sport poza nartami i nurkowaniem.A mnie ostatnio krecą sportowcy Jejku co zrobic przeciez nie chce niszczyć sobie i rodzinie zycia.

Gość leśna
Porozlądać się i popatrzec zawsze możesz i pewnie wiele z nas tak ma:) że się rozgląda.

Gość Czy to normalne
A fanatazje ?Nie przerodzą się w checi?:(

Gość naturalna blondynka
to jest calkowicie normalne u kurewek :o

Gość naturalna blondynka
no nie ktoś mnie podszył ale chamy

Gość naturalna blondynka
A tak na marginesie to chyba masz za dobrze, że szukasz odmiany.

Gość łączenie tematów
22:17 a taki jeden ... namów go na wspinaczkę wysokogórską... stanie się bardziej sexy 22:19 pannawdowa WEż się za robotę; posprzątaj chałupę, przyszyj guziki męzowi a dzieciakom poceruj skarpety. Od razu głupoty wywietrzeją z głowy. Nie lubię jak ktos na siłę wciska problemy; sobie i innym 22:19 Czy to normalne Taaa to jego zdaniem niebezpieczne wyciagnełam gop pare razy na kosza bo sama tez gram, ale szybciej sie znudził niż zmeczył... 22:21 Czy to normalne pannowdowo--- nie mam czasu na cerowanie skarpet, pracuje uprawiam sport i zajmuje sie dziecmi , takie myuśli mam tylko wiesz co zaś?? 22:24 a taki jeden ... oj tam ... w razie czego to bez całowania ... wtedy to nie będzie zdrada i z zamkniętymi oczami to chyba też nie zdrada ... ale mogę się mylić

Gość zbytdobryzebygokochac
Powiedz to mezowi, ze rozgladasz sie za innymi i nie wiesz czemu, on juz bedzie wiedzial co dalej zrobic, a tak jak nie wie o twojej slabosci to mysli, ze wszystko jest ok i juz sie o ciebie nie stara tak jak dawniej i dlatego masz takie ciagotki. Nie mozesz mu powiedziec? Przeciez to ojciec twoich dzieci, nie mowiac mu o tym oszukujesz jego, a jeszcze bardziej swoje dzieci.