Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panowie panowie

Czemu tak kiepsko z facetami????

Polecane posty

Gość panowie panowie

Kurde, ostatnio spotkałam fajnego chłopaka, gadaliśmy cały wieczór, tańczyliśmy. Seks wisiał w powietrzu. Powiedziałam, że jak chce, to możemy opuścić przybytek i udać się do mnie:) Zgodził się. U mnie od razu przeszliśmy do rzeczy. Tyle, że koleś nie miał gumek. Moje się też skończyły:o Więc on się zabrał do pieszczenia mojej cipki. Naprzeciw nas był lustro od szafy w przedpokoju. Wszystko było widać. On cały czas spoglądał w lustro. Chciał, żebym wzięła mu do buzi. Wzięłam. Oczywiście koleś zaczął szarpać moją głową:o Patrzył cały czas do lustra i nachylał się nade mną, dając mi klapsy w wypięty do sufitu tyłek (obciągałam mu na kolanach)... Wqrzyłam się troszkę... Za dużo filmów się koleś naoglądał. Podniecił się bardzo, a że ja też chciałam coś z tego mieć, poprosiłam, żeby włożył mi w tyłek i zerżnął jak sukę. No i spełnił moje życzenie- nawet nie wszedł, DOTKNĄŁ tyłka, i to nawet nie w okolicach rowka, i już się spuścił:o No i fiutek padł, koleśwalnął się na kanapie 8i lezy:o Kurde! To tak wygląda seks w wykonaniu prawie 30 letniego mężczyzny?!:o Żenada!!!! czy wy nigdy nie zwracacie uwagi na kobietę?:o Po prostu załamka.... Olewając palanta wyjęłam wielki ibrator z szafki, usiadłam na fotelu naprzeciwko i zaczęłam zabawę:) Zrobił wielkie oczy i się pyta, czy mam jeszcze siłę na takie zabawy:D Więc mu powiedziałam, żeby się zabierał, bo muszę sobie w końcu zrobic dobrze, skoro on nawet nie wie, jak trafić w dziurę. Zrobiło mu się przykro, podszedł do mnie, zaczął przepraszać. W końcu próbował jeszcze coś wskórać, ale fiutek wymiękł:o Wziął więc do ręki wibrator, ustawił mnie na pieska przed lustrem, tak że twarza prawie dotykałam lustra, i zaczęła się jazda. Wyruchał mnie nim od tyłu jakieś 20minut:D Rżnął dopóki się baterie nie zużyły:) Ale przynajmniej miałam orgazm, było mi dobrze, coś w końcu sprawiło mi przyjemność. Ale ogólnie to była najgorsza przygoda, jaka mnie spotkała. Często się zdaża, że mądrzy, inteligentni, przystojni faceci nie wiedzą nawet, jak zrobić dobrze kobiecie- żenujące:o

Gość jejkuni
on jest żalosny ty jestes zalosna i ta cala sytuacja

Gość panowie panowie
mogłabym mu nawet obciągnąć d końca a potem np. on by mnie zabolcwał tym wibratorem, ale on nawet na to nie pozwolił- od razu musiał zacząć ruszać moją głową... No sorry, ale z bełtem na końcu gardła dobrze się nie ssie:o

Gość czemu tak kiespko z facetami
bo jak widac z kobietami jeszcze gorzej...

Gość panowie panowie
taaak... widać, że bardzo kiepsko z kobietami:o Rozbisurmaniły się, no, sqbane! Nawet się domagają tego, żeby na nie w seksie tez zwrócić uwagę:o w głowach się poprzewracało!

Gość czemu tak kiepsko z facetami
kurwia sie laski z byle kim, daja soba pomiatac a potem zala sie na forum

Gość panowie panowie
no nie wiem, może i się kurwią...:o Ja nie jestem laską, tylko kobietą. to po pierwsze. Po drugie to się nie kurwię, tylko kilka razy w roku potrzebuję seksu. Nie mam stałego partnera, więc nie ma w tym nic złego ani dziwnego. Załamuje mnie tylko to, jaki poziom reprezentują sobą mężczyźni:o Spuścić się po minucie i do domu- suuuuper. Tak wygląda podejście do seksu u przeciętnego Polaka:o

Gość marynata w occie
załamka,załamka,załamka.

Gość nic dziwnego
dosyc jest logiczne ze przy przypadkowym sexie kazdy facet bedzie dbal o siebie bo co go obchodzi kobieta ktorej juz nigdy nie spotka? troche asertywnosci trzeba i tyle

Gość stopklatka
bo takie jak ty tylko do tego się nadają

Gość Margaretto wrócony
witaj słońce rozświetlające ciemności ciemnogrodu PL. to pewnie był wszechpolak

Gość stopklatka
ej no co Ty wszechpolacy ne robią takich rzeczy.Seks dla nich to świętość i to tylko w małzeństwie.

Gość Margaretto wrócony
tak mówią, ale czynią inaczej. to poniekąd naturalna cecha fanatyków.

Gość stopklatka
to prawda,"że po czynach ich poznacie".

Gość stopklatka
ojejku taka gra wstępna to byłby raj na ziemi.Panowie raczej tą sprawę załatwiają w trzy sekundy.

Gość stopklatka
święte są Twoje słowa margaritto.

mam tylko nadzieje że to nie mąż....bo jeśli tak....to zacznij już teraz szukać kochanka ;)

Gość stopklatka
mąż nie mąż,oni wszyscy są tacy sami.No może prawie wszyscy.Nie mają zielonego pojęcia o potrzebach kobiet.A kiedy staramy im się to uświadomić wcale nas nie słuchają.

Gość stopklatka
A poza tym przez lata wmawiano nam,że nam od tej strony życia nic się nie należy.Słowa "orgazm kobiecy" były słowami czysto retorycznymi - jeżeli można tak powiedzieć.Dopiero od niedawna "wyszło na jaw",ŻE KOBIETA TEŻ MA DO TEGO PRAWO.Ale nadal panów bardzo to dziwi.

Tekst jak z filmu o naprawie samochodów... tylko nie łykam jak facet widział sie w lustrze majac pysk w odbycie. a reszta fajna. naprawiliscie ten samochód w końcu?

Gość felek
No cóż z nie wszyscy faceci dbają oto aby kobiecie było dobrze a to smutne bo one później nie mają ochoty zabawiać się z nami ale nie wszyscy tacy są do kitu

Gość hehehehehehehehehe
panowie jak zwykle mocni w gadaniu..... a jak przyjdzie co do czego to niestety tak to wygląda