Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotna w zwiazku

Samotnośc w zwiazku

Polecane posty

Gość Samotna w zwiazku

Pokłuciłam sie dzisiaj z moim męzem Powiedzcie mi na czym polega zwiazek bo mi zawsze wydawało sie ze miłosc powinna iśc na kompromis a nie każdy sobie a mój A tak niestety często sie zachowuje tzn robi to na co on ma tylko ochotę a jeśli przez przypadek zdaży sie że ja też mam na to ochote to jest ok jednak przeważnie w ostatnim czasie nic nie robimy razam bo jeśli ja coś zaproponuję to jemu sie nie chce a sam też nic nie wymyśli. Ostatnio mam wrażenie że bardziej niż ja interesuje go piwko , koledzy i jak jest w domu to komputer Kiedyś był inny często mówił że mnie kocha , przytulał mnie całował a teraz mówi że wymuszam na nim czułości ( fakt bardzo lubie się przytulać , albo kiedy on gładzi mnie po wosach i całuje w czółko ale teraz już prawie wogóle tego nie robi Nie wiem może ja za dużo od niego wymagam ale czy tylko jak sie kogoś poznaje to wtedy jest "zakochanie" "zapatrzenie w siebie" a pózniej jeżeli przeradza się to w miłośc to juz zaczyna się przyzwyczajenie i nie trzeba robić nic aby tak bez powodu sprawić drugiej osobie przyjemność Wiem że troche namieszałam ale smutno mi:( Może KTOŚ potrafi mnie pocieszyć

Gość greiff
nikt cie nie pocieszy jestes beznadziejnym przypadkiem :o

Gość naturalna blondynka
Nie to faceci są beznadziejnym przypadkiem. Starają się mniej lub bardziej zanim kobietę zdobędą a później jak już jest ich, to luzik, zero starań, cel osiągnięty

Gość greiff
zawsze mowicie, ze to wy wybieracie sobie facetow i wlasnie takich wybieracie wiec pretensje kierujcie do siebie :p

Oczywiście, że związek to kompromis obustronny! nie bardzo wiem co Ci poradzić ale z tego co przeczytałam widzę, ze jesteś silną kobietką i łatwo się nie poddajesz.. i tak trzymaj ;) Próbuj a wkońcu go czymś zainteresujesz Powodzenia 🌼

Gość Nie pociesze Cię
bo u mnie też tak sie zaczęło i juz dawno skończyło. Nie dałam rady trwać w takim bagnie.

Gość I po co
Zakonczylas ?

Twój mąż pewnie myśli, że ma więcej punktów od Ciebie; że do tej pory dawał z siebie więcej, niż Ty. Chyba powinnaś mniej spełniać jego zachcianki, a bardziej skupić się na spełnianiu swoich - tych drobnych, codziennych. On musi poczuć, że jesteś szczęśliwa i bez niego, a wtedy znów zacznie się starać.

Gość np.
Dzisiaj zabrałam go i córeczkę na konie tzn u mnie w okolicy była mistrzostwa świata wkkw czy jak to tam się zwie i w sumie byłoby fajnie gdyby nie jego komentaz że " zrobił to specialnie dla mnie " że z nami pojechał Ok fajnie że pojechał ale co łaske mi zrobił czy jak bo już tego nie rozumiem poczekam może on coś wymyśli i jednak będzie chciał żebym mu towarzyszyła