Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A nia28

Czy są jeszcze 28 letni kawalerowie i jakich kobiet szukacie

Polecane posty

Gość a taka jedna tam
Dziewczyny często szukają czegoś czego nie ma. Na nic im tłumaczenia że czegoś czego szukają nie istnieje. Wkońcu ktoś znalazł finalny dowód: http://www.google.pl/search?hl=pl&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Apl-PL%3Aofficial&q=%22przystojny%2C++inteligentny+i+wolny+facet+przed+trzydziestk%C4%85%22&btnG=Szukaj&lr=

Niezłe! Normalnie uśmiałem się jak nigdy! :D

my szukamy dziewic w wieku 17 - 19 latek. a dokładnie jakich to mi się nie chce pisać bo już kilka razy odpowiadałem na podobny temat..

Gość do Nano tego socjopaty
Nano, Ty wez sie cmoknij w pompe....

Gość Ble...
...cmoknij się i to zdrowo, bo chyba masz coś z garem!

Gość A nia28
Dlaczego nie panienki w swoim wieku, tego nie rozumiem

..Poszukaj sobuie podobnego tematu to się wszystkiego dowiesz ..bo to jest bezsensu aby to znowu pisać,....Poprostu jesteście już za stare i używane, a na żonę szukamu porządnych kobiet...

Gość kawalerowie 28letni
jesteśmy i mamy się dobrze, a oto lista pożądanych cech: -czuła, wrażliwa, dobra -kobieca, nie musi być nadwyraz piękna-ale zadbana, miło wyglądająca, ładna dla nas -inteligenta, samodzielna -DZIEWICA (bo my już szukamy żon) która później będzie uwielbiać seks tylko z nami (oczywiście tylko z tym jednym kawalerem) -żeby się za byle co nie obraża, żeby można z nią było pogadać jak z kumplem, ale na tym, aby nie traciła swojej kobiecości -fascynująca, z ciekawymi pomysłami -aby o nas dbała i troszczyła się -nienudna, nie zrzędząca -kochana, słodka czasem, innym razem kocica. Coś jeszcze by się zdało, ale nie chce nam się już pisać:D

Gość -28
Oczekiwania mężczyzn i kobiet w tym wieku są tak różne że chyba nie do pogodzenia.

Gość heheeegt
co wy macie z tymo dziewicami,przeciez predzej czy pozniej wasza dziewica was zdradzi bo bedzie chciala sie przekonac jak to jest z innym facetem w lozko i pewnie sie okaze ze o niebo lepiej niz z wami hehe cieniasy jestescie i dlltego chcecie dziewicy, boicie sie porownania z innymi facetami, macie male fiutki i kompleks na ich punkcie :p

28 lat i ani kroku w gore ani w dol? Nie kazdy tak jak Nano oczukej mlodej 19... dobrze napisal kawaler :) dla mnie kbieta powinna byc: mila ciepla delikatna kochajaca inteligentna... Brunetka :) co do urody to nie mam jakis wielkich wymagan... Wazne jest zeby kobieta dbala o siebie.

Gość vcxer
ja mam 24 lata i chciałbym mieć dziewice..Niekoniecznie w wieku 19 lat Najlepiej by dziewczyna miała własnie od 20-25 lat..

Gość ahja
vcxer bo ty sam nigdy nie miałeś dziewczyny

Gość vcxer
dlaczego nie miałem..

Gość vcxer
najlepsze sa takie 23 letnie dziewice..Rok mlodsze..

Gość ahja
a miałeś?? to dlaczego wymagasz tego od dziewczyny

Gość vcxer
kazdy chce dziewice za zone..Zreszta jestem prawiczkiem..

Gość ahja
sorry... przejezyczenie. wlasnie o to mi chodziło mowiac, ze nie miales dziewczyny chodzilo mi o to, ze to normalne bedac prawiczkiem szukasz dziewicy

Gość keira1
ja mam 28 jestem atrakcyjna , na kazdym kroku slysze komplementy ale nie daje sie wykorzystywac bo jestem niesmiala poza tym czekam na odpowiednia osobe , na tego co do ktorego bede miec pewnosc . Musze czuc sie bezpieczna by sie oddac w calosci

Juz znalazlem taka wlasnie, ale powiem Wam jakiej dziewczyny szukalem :-) wiek 24 - 28 lat - SZCZUPLA, wciecie w talii, ZGRABNA ale nie wieszak :-) - kobieco ubierajaca sie - zadbana, prawidlowe kobiece ksztalty ( wiecej ciala w ODPOWIEDNICH MIEJSCACH ) - nie palaca - czula, namietna, z temperamentem - nie palaca - wierzaca - ambitna, wyksztalcona - nie materialistka ( materialistki to szmaty tak na marginesie ) - potrafiaca kochac - oddana - WIERZACA, chce dzieci ochrzcic i wychowac po katolicku - majaca pasje zyciowe - zdecydowanie nie fochliwa :-) - dziewczyna dla ktorej liczy sie partnerstwo, potrafi rozmawiac o wszystkim, nie ma tajemnic To sa cechy jakich szukalem u dziewczyny i znalazlem :-) Warto szukac i co najwazniejsze nalezy wieziec czego sie szuka Oczywiscie serce takze musi powiedziec ze wlasnie to jest to, musi byc chemia, bo nawet jakby dziewczyna posiadala te wszystkie cechy a nie byloby chemii to nic z tego... Pewnie zaraz bede zmieszany z blotem, ze mam za duze oczekiwania hehehe :-D Dodam, że mam 28 lat a wlasciwie skoncze w czerwcu :-)

Gość a ja poznalam palanta ktory
zaprosił mnie na drinka ( 28 latek), zapytał jak mam na imię i czym zajmuje sie na codzien. studiuje dziennie. 3 pytanie pytanie brzmaiało: czym zajmują sie twoi rodzice? zapytałam po co mu to, a on nie dał sobie spokoju - to było ważne, szukał dobrej partii. jak widac nie tylko pewnien % dziewczyny to materialistki, ale faceci również

Gość jupiter1
ja tam szukam w swoim wieku bo takie kobietki 28 letnie i starsze sa najlepsze . I nie klocic sie mam wiele kolezanek w tym wieku i jedna ładniejsza od drugiej . Kreci mnie ten wiek bo one wygladaja kobieco i jednoczesnie dziewczęco naprawde...

Gość kuchcik lądowy
Zgadza się . Kobieta w wieku 28 lat już wie czego chce od życia, pracuje i potrafi zadbać o siebie ( chodzi o wygląd ). :)