Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GosiaSamosia

No nieeee

Polecane posty

Gość GosiaSamosia

Kochałam sie w dni płodne, nie doszło do wytrysku wogóle, bojesie - powinnam udać sie po postinor? Ale, jestem nierozsądna:(

Gość tez tak mialma
o zgrozo moj chlopak jest szalony. 2 razy tak mialam, naszcescie dostalam okresu. zajsc w ciaze nie jest wcale tak latwo

Gość GosiaSamosia
Nie wiem co robić:(

Gość ja ze swoim jestem 5m cy
no jesli masz sie denerwowac .... i masz mozliwosc bo pędź po postinor

Gość GosiaSamosia
Wczesniej też były stosunki przerywane zawsze - i jakoś się udawało, ale wczoraj to był szczyt dni płodnych - boje sie, mimo, że nie było wytrysku!

ja tez mialam dni plodne i sie kochalam ze wsoim chlopakie. On wszedl wem nie tlyko na jakas minute (bez zabezpieczenia).POzniej kochalismy sie z zabezpieczeniem,ale tez sie boje :/ Jednak mam zdanie takie,ze w ciaze nie tak latwo zajsc... dlatego czekam na okres...powinienes przyjsc jutro...moze w pon,albo we wtorek. Glowa do gory

Gość GosiaSamosia
Napewno dostaniesz okres - ja już tak miałam kilka razy i za każdym razem było okej!

Gosiu,napisałam Ci odpowiedz ale skutek tego był taki że napisałam ją do siebie hihi.Chciałam Ci serdecznie podziekować za kilka słow otuchy.Musi być z Ciebie fajna \'babka\'hihi co myślisz o tym aby sama wychowywałam swoje maleństwo?????????

Gość GosiaSamosia
Sama- jeśli sobie poradzisz, ale pomys, ze ten mały szkrab chciałby mieć też tatę - pomysl o nim!