Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sosola

Czy łechtaczke to sie wyczuwa, czy jest ona widoczna?

Polecane posty

Gość sosola

podobno jest wiekosci ziarnka grochu, ale ja jej nie widze, zagladałam sobie i nic takiego nie mam:(

Gość Hyymmm
Hehe, dobry temat buhahahą! jesli chodzi o łechtaczke to nie widac jej ale czujesz przyjemnośc jak ja dotykasz!Jak masz cipke to jest taki jakby jezyczek co nie? Łechtaczka jest na czubku tego jezyczka mniej wiecej tam jest!

Gość Hyymmm
A jak chłopak Ci pomizia to dopiero zobaczysz jaka to przyjemnosc, mmm, cudownie =))

Gość sosola polecam ksiązkę do
biologii dla klasy podstawowej

Gość a niektore dziewczyny pisza ze
u nich jest widoczna, dlatego ja nie rozumiem.nawet nie wyczuwam nic wielkosci ziarnka grochu:(

Gość Hyymmm
a ile masz lat? Nie czujesz jakiejsc przyjemności, sadze ze niewazne jest to czy czujesz łechtaczke tylko wazniesze jest to zeby była przyjemnosc! Napisz swój wiek!

Gość mam 19 lat...
tylko sie niepokoje, bo słyszałam ze łechtaczke widac, a ja nie widze u siebie

Gość Hyymmm
Ale czym Ty sie przejmujesz, raczej nie ma czym, a miałas juz kontakt z chłopcem? Nie chodzi mi głównie o seks tylko np. o petting?

Gość miałam
ale czasem faceci pytaja kobiety czy maja duze łechtaczki(czytałam na forum),,niektore dziewczyny pisały ze u nich sa duze i widoczne na zewnatrz- a ja wogole nie widze u siebie:(

Gość Hyymmm
Hehe ja mam 17 latek i mnie jeszcze chłopak o takie cos nie pytał tylko wiedzial co robic zeby było mi przyjemnie wiec ja tam w tym temacie nie widze problemu! =)) Nie przejmuj sie a jak bedzie sie pytał to powiem a sam sie przkonaj :P

Gość ze co
jak moze byc nie widac lechtaczki?

Gość to jest taki mały albo większy
fałd skóry, który jest na szczycie, na spojeniu warg sromowych mniejszych. Nie ma nic wspólnego z żadnym ziarnem:) W tym fałdzie skóry sa po prostu zakończenia nerwowe, których pobudzanie sprawia kobiecie przyjemność. Pomyśl o czymś miłym, związanym z seksem, albo obejrzyj film erotyczny, jeżeli takie ci się podobają i posmyraj sobie to miejsce, to sama zobaczysz;)