Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 44-lata

Czy my już się nie możemy kochać???

Polecane posty

Gość 44-lata
ale mialem 20 lat wtedy

Gość U pedałów
Pedalstwo do pedalstwa ciągnie. A swojej "narzeczonej" o tym opowiedziałeś?

Gość samotna lala
mój facet ma 55 lat i jeszcze może ,że ho,ho!więc nie pękaj 44lata ,dużo przed Tobą przyjemności,tylko ręka musi być odpowiednia........:-p

Gość chlopie
aha to bardzo mlodo zaczynales tak jak ja:) tyle ze ja nie wyobrazam sobie teraz zycia z kobieta bo one wchodza na glowe i narzucaja swoja wole, sa wscibskie i plotkuja jak najete klachule jedne. Jesli twoja jest inan czego ci zycze to tylko sie cieszyc.

dwoje szczęśliwych ludzi szczęśliwszy świat, nie pojmuję, co komu do tego???

Gość samotna lala
a pedałów nie lubię choć nic przeciw nim osobiście nie mam ,,ale nie lubię i już.

Gość chlopie
"pedal" jest najlespzym przyjacielem kobiety, nie slyszalas??

dla mnie sposób wyrażania seksualności nie ma żadnego znaczenia:) jak można nie lubić kogoś z tego powou? qrcze dla mnie to niepojęte

Gość 44-lata
U pedałów, życzę Ci normalnego i prostego zycia choc nie wiesz jakie może przynieśc niespodzianki

Gość 44-lata
to były epizody, ale jako człowiek jestes dla mnie nikim

Gość clopie
no wlasnie moze sie okazac ze towj maz cie zdradza z facetami i co wtedy? albo syn moze byc gejem ciekawe co wtedy zrobisz, pewnie bedzie mial przechlapane zycie i z tego powodu bedzie to ukrywal przed toba a tego mu nie zycze bo jest wtedy bardzo trudno tak zyc no ale jak ktos jest taki to coz poradzic ze nie mozna sie zwierzyc wlasnym rodzicom.

Gość U pedałów
Pozostaję bez poważania. Ten młody pedałek robi to dla pieniędzy. Ale ty masz 44-lata. Może czas przemyśleć pewne sprawy. Tym bardziej że masz narzeczoną. Chyba, że ta "narzeczona" to też pedał. I drażni cię to że nioe możesz się z "nią" ściskać w miejscach publicznych.

Gość 44-lata
chyba nie umiesz czytac przykro

Gość chlopie
44 lata nie zwracaj uwagi na jakichs malolatow oni tylko na to licza zeby zaburzyc temat i zwrocic na siebie uwage. Zapal sobie od razu bedzie przyjemniej albo wypij piwko albo drinka i sie rozluznisz przed spankiem.

Gość U pedałów
Małolatem to ty chlopie jesteś.

Gość o rany ale się porobiło
malutka no i 🌼 jesteś naprawdę fajna :D kochać można się w każdym wieku,miejscu :P i z kim się chce :P miłość i erotyzm jest nie do określenia w granicach,to nieszczęśliwcy określają bariery przy okazji pozdrawiam Przedłurzacza 👄 podglądaczka

Gość U pedałów
o rany ale się porobiło - udanego pożycia z kim chcesz (psem, kotem, knurem, sznurem, ścierką, kołdrą, prześcieradłem...) :)

Gość 44-lata
to co piszesz swiadczy o Tobie

Gość U pedałów
A to co ty robisz - o tobie. Ja mam jasno skrystalizowany pogląd na temat "orientacji seksualnych odmiennych". Czyli na twój temat. Mój pogląd już znasz.

Gość 44-lata
spointuj bo nie łapię

o rany ale się porobiło :) pozdrawiam również U pedałów :) pomyśl przecież to człowiek, taki sam człowiek, wcale nie gorszy od Ciebie, nienawidząc, tak naprawdę krzywdzisz siebie.

Gość U pedałów
Ależ ja go mam w ... głębokim poważaniu. :) Na nienawiść to trzeba sobie zasłużyć :) A ten młody 44-latek zmartwił się, że już nie może kochać - bo młodzi mu nie pozwalają. A to pedał, który chciałby się ściskać z drugim pedałem na ulicach. Niech się ściska - byle nie na moich oczach. Tyle.

Gość 44-lata
zazdroszcze skrystalizowanych poglądów, kręgosłupa moralnego itp, barku jakichkolwiek rozterek, nie jestes w takim razie człowiekiem jesteś maszyną bo tylko one nie mają dylematów

Gość 44-lata
i niestety nie umiesz czytać, ale Giertych Cię nauczy

Gość 44-lata
uchwyciłes sie jednego fragmentu który ci odpowiada i co ciekawe dlaczego ci odpowiada co???

Gość o rany ale się porobiło
U pedałów - jeśli ty traktujesz psa,kota, prześcieradło,ścierkę itd. jak kogoś???????????????????????????? no cóż ,z tym się jeszcze nie spotkałam,ale widocznie świat jest tak dziwaczny że nie sposób tego objąć,wal się z materiałem i ze zwierzakami - twoja sprawa,życzę zdrowia

Gość U pedałów
Nie jestem maszyną. Jestem człowiekiem. Szkoda mi cię i mogę ci współczuć. Ale jak próbujesz manifestować swoją odmienność na ulicach - to się nie zgadzam. Bo to jest obrzydliwe - dla mnie.

Gość U pedałów
Albo coś przeoczyłem - albo w żadnym momencie nie powiedziałeś, że twoja "narzeczona" to kobieta.

Gość 44-lata
wiesz co przeczytaj topik od poczatku dobrze?

Gość U pedałów
A. I nie kłuj mnie Giertychem. OK?