Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monia17

Jestem załamana! Byłam wczoraj u gina i wykrył...

Polecane posty

Gość monia17

... u mnie 2 guzy :( Jeden znajduje sie w macicy a 2 obejmuje cały lewy jajnik :( Lekarz pobrał próbkę tego który znajduje sie w macicy i posłał ją do laboratorium po to aby przekonać sie czy guzek ten jest złośliwy... Wyniki bede miała dpiero w poniedziałek a teraz się chyba zapłacze... :( W najgorszym wypadku mogę pozbyć sie jajników i raczej macicy bo guzy są napprawde duże. :( Zaraz chyba się ZABIJE!!! Mam dopiero 17 skończonych lat... :( Może i nawet nie poczuje nigdy jak to jest być matką :( Jak się okaże że guzy są złośliwe i nigdy nie bede mogła zostać matką... IDE PO TABLETKI...ZABIJE SIĘ! :( :( :(

Gość nie rozpaczaj
to pewnie tylko podejrzenia, a jesli nawet to pamietaj ze kupa nieszczesliwych dzieciakow czeka na adopcje..

Gość marianetka32
Słonko nie zrób nigdy tej głupoty i nie próbuj się zabić! To do niczego nie prowadzi! Będe modlić się o Twoje zdrowie.

Gość zekanna
hej.to nie ciekawie,ale musisz byc dobrej mysli.po pierwsze teraz robi sie operacje zachowującą,czyli jeżeli już to usuwają tylę ile naprawdę muszą.

Gość zekanna
trzym się mocno i nie poddawaj się bez walki

Gość monia17
Łatwo wam mówić :(

Gość lek med
pobrał? z macicy? napisz prosze jak to zrobił? czy byłas uśpiona?

ehhh poczekaj na wyniki - znam podobny przypadek i skonczylo sie na wielkim strachu... nawet jesli wynik bedzie zly to skonsultuj to z innym lekarzem - bo pomylka moze miec przykre skutki moja mama miala tez guza - nie ma lewego jajnika - prawy jej zostawili i prosze - na swiecie jestem ja i moja siostra :D glowa do gory

Gość belzebuba
Poza tym przecież się nie da przez weekend zrobić badania histopatologicznego ...

Gość monia17
No tak pobrał komórki z guzka za pomocą jakiś przyrządów a znieczulenie miałam od pasa w dół. (Potem strasznie mnie wszystko bolało :( )

Gość monia17
CRUMB bardzo mnie pocieszyłaś/eś :*

Gość lek med
jakos ...mam dystans do tego co piszesz ze tak powiem-jakie znieczulenie od pasa w doł?

Gość lekarz a nie wie
? zawnatrzoponowe idioto

Gość lek med
w gabinecie debilu?????

Gość owszem w
gainecie, a gdzie, na lace?

Gość belzebuba
Nie chcę uchodzić za osobę niewrażliwą...ale tak ogólnie mi wydaje, ze bipsję macicy przeprowadza się w warunkch szpitalnych i najczęściej w znieczuleniu ogólnym, a pacjentka musi pozostawać przez kilkanaście godzin pod kontrola lekarską i na antybiotykach. a jeśli nawet w znieczuleniu oponowym, to tez przecież w odpowiednich warunkach...

Gość lek med
w szpitalu!!!!!! co znieczulił pobrał a potem odzyskała nagle władzę w nogach i poszła do domu???(znieczulenie i związany z tym przymas leżenia trwa kilkanaście godzin>

Gość 11111111
W GABINECIE PRYWATNYM ? TO NIEZŁĄ KASE MUSIAŁAS ZAPŁACIC AESTEZJOLOGOWI ZA ZEWNĄTRZOPONOWE,A WYNIKI HISTOPAT . SĄ CHYBA PO 2 TYG DO ODEBRANIA

Gość owszem w
sa kliniki w ktorych to standart i tak powinno byc wszedzie. Wcale nie trzeba lezec przez kilkanascie godzin NON STOP, nalezy sie malo poruszac i nie przemeczac, a nie lezec plackiem przez caly czas.

Gość lek med
i w takiej oto klinice zapewne była ;-)))

Gość owszem w
dlaczego z przymrozeniem oka? Ja do takiej wlasnie chodze i powstaje ich coraz wiecej, bo kobiety sa coraz bardziej swiadome. Calosciowa opieke masz na miejscu, w kazdej sytuacji, ginekologicznej rzecz jasna, to wygodne.

Gość lek med
alez nie wątpię ze chodzisz ale zakładam się ze nasza autorka topiku nie .

Gość owszem w
a dlaczego nie? Skad takie wnioski wysnuwasz? Jasnowidz? ;)

Gość nie martw sie
wszystko da sie wyleczyc, ja niedawno balam sie, ze mi wytna nerki, a jestem teraz zdrowa jka ryba, nie trac wiary, dzisiejsza medycyna potrafi zdzialac cuda!!!

Gość lek med
Może

Gość owszem w
a ja zla babajaga, uwazaj wiec ;)

Gość lek med
czemu miałabym uważać? nie boję się ani babjag ani czarownic haha

Gość owszem w
a szkoda, lubie postraszyc ;) Ale jakos odbieglismy od clou tego tematu, a autroka uciekla...

Gość lek med
faktycznie -jakos nam to umknęło-moze zaspokoi nasza ciekawość i jeszcze napisze-zreśztą oby to był żart!

Gość owszem w
Nie wiem, czy ktos ma na tyle marne poczucie humoru, zeby zartowac na taki powazny temat... Nawet jesli to nie zart, to oby wszystko dobrze sie skonczylo. Zreszta maly procent wykrywanych guzkow to guzki zlosliwe, wiec glowa do gory.