Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gej

No do cholery! Dlaczego zniknął mój topic? Co to za tolerancja!

Polecane posty

Tutaj proszę kontynuować nasze gejowskie pogawędki. Dlaczego w Polsce geje kulturalnie już nie mogą sobie pogadać? Czy PiS już na kafeterii macza swe palce? Niech no tylko SLD dojdzie do władzy to zrobimy w kaczymstanie tęczową rewolucje. Niech ten topik odmieni oblicze ziemi tej ziemi :D

Gość chlopie
niestety wychodzi na to ze pisior juz rzadzi wszedzie:( PISIOR - prawo i sprawiedliwosc i ojciec rydzyk:)

Gość fake-off
gejom mowi stanowcze nie!

Gość gej numer dwa
jestem gejem i źle mi z tym. chodze na terapie, mam nadzieje, ze ten koszmar sie skończy...chciałbym kochać kobiety..

Nie rozumiem tego... jeżeli gada się wulgarnie na tematy męsko=damskie to wszystko ok? tak? A my przecież tak po męsku gaworzymy sobie w gejowskim gronie kulturalnie. Czyżby pan Roman G. miał tu wtyki? :O

Gość chlopie
gej numer dwa to niestety dla ciebi enie da sie wyleczyc taki sie urodziles i tak juz zostanie takze musisz zaakceptowac siebie takim jak cie bog stworzyl i polubic siebie oraz meski seks ktory jest bardzo przyjemny.

Gość chlopie
tytul byl Poznam kogos i usuneli nie wiadomo za co.

Nieważne już :D kontynuujemy tutaj więc dalej nasze rozmowy!!!

Chciałbym się zapytać kobiet, jak patrzycie na gejów? Powiem wam, że to mit, że gej pasuje do kobiety hetero. Nie chodzę w kwiecistych koszulach i nie gadam niskim głosem jak Biedroń. A propos co sądzicie o panu Biedroniu? Ja uważam, ze dużo szkodzi kulturze gejowskiej jest nachalny i nie popieram jego akcji.

Gość Optymistka
Wiesz, osobiscie, gej dla mnie taki sam jak kazdy inny i kicham na to. Powaznie mowie, bo znam jednego i nie widze roznicy miedzy nim a innymi moimi kolegami. Fakt, ze jest bardziej delikatny w blizej nieokreslony sposob, ale ogolnie jest swietny. Takze ja do homoseksualistow nic nie mam.

Gość Optymistka
Biedron dla mnie rzadzi. Bardzo go lubie.

Gość chlopie
gej nie musi zaraz byc zniewiesciala ciota, zazwyczaj sa bardzo mescy i nie mozna poznac ich na ulicy.

Gość _super_
nie mam nic przeciwko gejom - jestem bardzo liberalna dlatego geje mi absolutnie nie przeszkadzaja. :-) Kazdy ma prawo do swojego zycia, byle nie szkodzil innym. Przyznam sie rowniez, ze geje mnie intrygują - poniewaz para facetów to nie jest codzienny widok, za kazdym razem , gdy widze dwócg gejów, lubię poopatrzyc na nich dłuższą chwilkę.. ;)

Gość chlopie.
widujesz gejow na ulicy?? u nas trzeba sie z tym ukrywac wiec nie ma lekko , ja jeszcze nei widzialem ale np w norwegi to normalne ze dwoch panow sie caluje na ulicy kolega mi mowil ze widzial.

Gość Stefan 67
no 🖐️ gej, i co? kolacja przy świecach aktualna?:)

maalutka Ty mnie nie cytuj............., a gdzie prawa autorskie?????

No to fakt, dwie koleżanki lesbijki nie budzą podejżeń gdy się do siebie uśmiechają i żartują. Ale takich dwóch wysokich panów dajmy na to jeszcze z wąsami to budzić może strach. Kiedyś jak byłem mały, kiedy jeszcze nie byłem świadom swej płci i zachowań seksualnych, zobaczyłem w szkole dwóch całujących się chłopaków. I nawet z nich się śmiałem. Dopiero w wieku 19 lat uświadomiłem sobie że jestem gejem. Teraz mam 30 lat i nie mam stałego partnera. Nie wiem co rodzina powie, jestem zakonspirowanym gejem. Prawdopodobnie albo zostanę starym kawalerem albo będę z kimś się spotykał. Bo nie wyjdę za mąz przecież :D

mam kuzyna geja, sama jestem bi - w pełni akceptuję taką odmienność,jest spoko, bywamy czesto w branżowych knajpach, są tam naprawdę fajni ludzie:)

Gość Stefan 67
a co stoi na przeszkodzie Twojego zamążpójścia Gejusiu? ja się lubię całować i tulić:) więc....

Gość chlopie.
no niesty trzeba sie ukrywac bo inaczej sie nie da i nie jest lekko, wspolczuje tym cos ie ukrywac musza.

W Kaczystanie nigdy mi cywilnego nie udzielą + ksiądz. Najbardziej boję się moherowych pań, one już na mnie dziwnie na ulicy patrzą, chyba jakoś wyczuwają :D Taka to by mnie torbą zbiła za me skłonności.

Gość _super_
w Polsce to chyba jeszcze nie widzialam pary gejow otwarcie prezentujacych swoją orientację, bo u nas to jeden wielki zaścianek. :o Mialam taką możliwosc w Londynie i podobało mi się, ze mogą oni swobodnie egzystowac w spoleczenstwie, robic razem to samo, co inni i nie mieli z tego tytułu ZADNYCH nieprzyjemnosci.... ..Polska w Europie to tylko geograficznie jest... :o

Gość _super_
Chcialam kiedys z ciekawosci odwiedzic w Warszawie disco dla homo ale zadna moja kolezanka nie chciala ze mna sie wybrac - one chyba tez jescze nie osiagnęły własciwego poziomu tolerancji.. ;)

A co sądzicie o adopcji dzieci przez gejów? Szczerze mowiąc mi to obojętne bo nie chce miec dzieci.