Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krnąbrna Zosia

trochę pomarudzę na sąsiada -

Polecane posty

Gość Krnąbrna Zosia

no i się zaczęło, ludzie powychodzili na balkony i ogródki i żrą tłuste kiełbasy, klną, piją piwsko i krzyczą.... tak do późnej nocy, albo rano....jakże się cieszę. Nie obchodzi ich że ktoś chciałby spać po ciężkim dniu, choćby od północy.... Swoją drogą buractwo jest w modzie...więc co się dziwię?

Gość Liiliia
Niestety tak bywa;/

Gość masz rację Zosiu
kupa chamstwa i drobnomieszczaństwa, ale jak by co, możesz gliny wezwać i zapłacą mandat za zkłócanie ciszy nocnej.

Gość Krnąbrna Zosia
no bo ja w tym świecie buractwa ciagle mam odruchy ludzkiej solidarności i rozumiem, że ktoś może sobie urządzić raz na czas wieczór letni ze znajomymi..ale nie co tydzień i pan nawet nie powie "przepraszam, dzisiaj będzie głośniej"..... jeszcze teraz muzę podkręcił i mi dudni.... kurde...ludzie... zero taktu. Mogłabym powiedzieć "niech pan sobie idzie do domu", ale nie chcę mieć poryssowanego auta, albo nasrane na wycierazkę :-( co za kraj, co za ludzie.... :-( sorki za marudzenie :-)

Gość masz rację Zosiu
albo gliny, albo cierp

Gość bul bul bul
Zosiu ---- doskonale Cię rozumiem :) zdaje się że co poniektórzy zbyt dosłownie biorą sobie do serca powiedzonko „róbta co chceta” wrrrrrrrrrrrrr

Gość Liiliia
najpierw awanturka, potem ewentualnie gliny

Gość Krnąbrna Zosia
awanturka odpada - facet sypie kurw*** i pierdo*****, a jak mówiłam auto potrzebne mi do życia i pracy, nie chcę miec przebitych kół rano :-) smutne acz prawdziwe...jedynie gliny pomogą...chyba

Gość masz rację Zosiu
pomogą jak i mnie pomogli

Gość Krnąbrna Zosia
a co, miałaś podobną sytuację? czy policji trzeba podawać dane swoje? czy po prostu przyjezdżają i patrzą co i jak?

Gość Liiliia
No to gliny pozostaly, z tego co wiem to dane musisz podac;/

Gość dane musisz
podac, ale mozesz zaznaczyć, że nie chcesz żeby policja mowila kto dzwonił. poza tym mozesz zadzwonic do administracji, oni tez maja obowiazek interweniuować i do strazy miejskiej

Gość róża2
a mój niby nie robi nic a tak mnie wnerwia CAŁY dzień na balkonie,oparty o łokieć i obserwuje,ma dobry widok na mój balkon,a mnie to krępuje,o której bym nie wyszła i on już jest!!!