Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odbija mu

Moj pies zrzera gówna na polu , nie glodze go rzecz jasna..

Polecane posty

Gość odbija mu

Nie wiem , juz zdarza sie to nie po raz pierwszy , pies ma 8 lat , jest chytry , no ale zeby takie rzeczy jesc??? Poradzcie mi cos prosze , to nie sa zarty

Gość ups......
z Krakowa jesteś ?

Gość nikilauda
pewnie lubi

Gość odbija mu
a co to wogole ma z tym wspolnego skad jestem??

Gość MASAZ TAJSKI WARSZAWA KURSY M
moze jakis zboczony - roznie to bywa

Gość całkiem możliwe to jest
Mój kundel zjada jagody na łące i inne borówki , gdzie pasły się owce

Gość naturalna blondynka
Dużo psów tak robi. Lubią się też tarzać w odchodach - taka ich natura psia. Musisz po prostu go pilnować i tyle.

Gość żaden kot by czegoś takiego
nie zrobił:o psy mają obrzydliwe zwyczaje...:o

Gość Indigo
A moj lubi wachac smietniki i jesli go nie przypilnuje to cos zawsze ''przekasi'' :) kiedys bylo tak ze wrocilismy ze spaceru i zorientowalam sie wpewnym momencie ze jakos moj kochany rotwailler dziwnie sie zachowuje. wolalam go a on nic (a zawsze przychodzil) gdy chcialam go poglaskac on uciekal a raczej odwracal pyszczek. wiec zorientowalam sie ze cos ma pyszczku. otworzylam a ja patrze a on sobie wnajlepsze trzymal splesnialy chleb.... :( a wdomu jedzonko wybrzydza. Czasami nie moge zrozumiec natury i i ntencji psow

To naturalne-potrzebują bakteri dla swojego układu trawiennego ! My jemy jogurty-psy różne (dla nas !) świństwa To samo dotyczy sierści-tak jak u nas zbyt \"odkażona \"skóra może doprowadzić do poważnych chorób skóry :(

Gość a to guwnozjad

jak to juz ktos wczesniej zauwazyl, psy potrzebuja bakterii do swojego ukladu pokarmowego. MOja rada jest taka. Poloz kawalek miesa surowego gdzies w cieplym miejscu ma dwa trzy dni. Teraz sa upaly, to pewnie wystarczy jeden lub dwa dni. Jesli mieso delikatnie traci zapachem daj mu to mieso do zjedzenia. Powinno pomoc :)

Gość akurat akurat
rozumiem problem, z moja suka jest to samo, nie pomaga dawanie witamin z mineralami... Zezre miche kaszy z miesem, a potem bierze sie za wlasne ggg. Nie widze innego wyjscia jak pilnowac i sprzatac od razu co zrobi, ale akurat u mnie to nie jest latwe, bo ma caly ogrod do biegania, a tylko na noc zamykam ja w kojcu..

Gość odbija mu
a moze daz mu poprostu jogurt?

Gość skasuj jego numer
To tak jak mój, mój wyniucha zawsze jakąś padlinę i się nia perfumuje :O a na polu jak znajdzie jakieś końskie gówienko to też lubi sobie podjeść. Zauwazyłam ,ze zawsze własnie podjada końskie a nigdy innych. Lubli też wylizywać róźne smrodki z traw po sukach :O. Interesuje go wszystko co smierdzi...

Gość i pewnie jak wraca
to liże Was po twarzy na przywitanie:o

Gość skasuj jego numer
Mój jest strasznie nachalny, nauczył sie wskakiwać o określonej godzinie rano na moje łóżko - zdziera ze mnie kołdrę i chce sie dostać do twarzy ,zeby mnie lizać po nij :O. Mam się z nim.Znosi mi do spania wszystkie swoje zabawki, buty z przedpokoju i sam sie układa obok z głową na poduszce przyklejony do mnie plecami. Nie wiem o tym, bo śpię i dopiero jak sie obudzę to jest po wszystkim, buty leżą na prześcieradle, obok twarzy jego "krówka maciejówka" i "moniek" - a sam sprawda leży obok zaparty i rozwalony na połowie.