Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ja_naiwna

Naiwnosc, glupota?

Polecane posty

naiwnosc? zbytnia wiara w ludzi? chec milosci? potrzeba drugiej osoby? w ciagu niecalych 2 lat nadzialam sie 3- ci raz! nie wiem co jest grane, czy to cos tkwi we mnie, czy to pech, ze trafiam na klamcow wykorzystujacych mnie

Gość mnieshhh
tO NIE GŁUPOTA! To wiara że ludzie są porządni! A to gówno prawda! Zwłaszcza faceci!!!!!!!!!!

juz ostatnio obiecalam sobie, ze bede \'\'zimna suka\'\' ktora sie nigdy nie zakocha, ale milosc przyszla z nienacka i teraz jak obuchem w leb bol, rozczarowanie i koniec

Gość mnieshhh
Niewiele Ci mogę pomóc, bo sama się tak czuję. Przepraszam!!!!!!!!

Gość naturalna blondynka
Nie możesz przestać wierzyć w ludzi! Jest wielu wartościowych facetów! Jeśli trafiałaś na samych drani to zastanów się jakich facetów przyciągasz i jacy ci się podobają? Przemyśl to i może zmień opcje? :-)

zadaje sobie pytanie, czy to ja popelniam bledy? dajac uczucie i pragnac uczucia - czy to takie nienormalne w dzisiejszym swiecie?

Gość mnieshhh
Byłam z kimś. myślałam że to uczucie odwzajemnione, ale okazała się że byłam tylko "materacem". Szkoda że dopiero się o tym dowiedziała po 3 latach.

mnieshhh - moze mamy podobne charaktery,? moze w osobowosci tkwi \'\'blad\'\'? mysle o psychologu...

Gość loli_popp
mnieshhh -->pieprz to w uszy ..widze, ze czytamy obie te same topiki :) ja zmarnowalam ostatnie 1,5roku przez 2 facetów pod rząd, takze rozumiem cię swietnie

Gość kobito
Nie ma reguły na nic. Fakt, że trafiłyście na sukinsynów, to przypadek, paskudny przypadek, i współczuję - ale macie jeszcze masę czasu, a na świecie jest masa wartościowych ludzi. Też się rok temu zbierałam z dołka, a teraz jest coraz lepiej - i żyję, i trzymam się. Życzę wam tego samego. :)

naturalna blondynka - nie chce przestac wierzyc w ludzi, przestaje wierzyc w siebie. zawsze myslalam, ze trafiam na wrtosiowych, bylo to do czasu

jaka jest norma zaliczenia dolkow? ..odbebnilabym swoje i po bolu - to zartobliwie. najgorsze jest to, ze w sumie nie wiem czemu sie tak ulozylo, czy raczej nie ulozylo, byla to prawie sielanka, mial byc slub!

Gość mnieshhh
loli_popp - jestem głupią, nieudolną babą! Gdybym miała charakter, to bym to już urwała ale ja nie potrafię. Zbyt długo byłam sama i boję się samotności. Boje sie że nie ma przy mnie kogoś dla kogo byłabym czymś więcej niż materacem!

Gość loli_popp
mnieshhh bylas z nieodpowiednim facetem a teraz jestes z innym nieodpowiednim?

Gość naturalna blondynka
Nie możesz obwiniać się za to, że faceci okazali się do du... Jesteś wartośiową kobietą, która chce kochać i być kochaną tak jak na to zasługuje. To naturalne. Myśle, że nie powinnaś teraz wrzucać wszystkich mężczyzn do jednego worka bo się spażyłaś. Obserwuj dokładniej osobę, którą poznajesz zanim się zaangażujesz ponownie i nie wiąż się więcej z kimś, kogo nie jesteś pewna na 100%.

Gość mnieshhh
loli_popp - jestem głupią, nieudolną babą! Gdybym miała charakter, to bym to już urwała ale ja nie potrafię. Zbyt długo byłam sama i boję się samotności. Boje sie że nie ma przy mnie kogoś dla kogo byłabym czymś więcej niż materacem!

Gość loli_popp
mnieshhh --->?

Gość mnieshhh
ZGADZA SIĘ!!!!!!!!!!!!! tO koło! Jestem głupią, 37 letnią kretynką!

Gość loli_popp
nie zawsze mamy siłę być silnymi próbuj to zakończyć, jelsi czujesz, ze to dla Ciebie złe boze, zaraz musze isc spac, bo ten cholerny test wisi nade mna :(:(

Gość mnieshhh
co jest ze mną nie tak! Mam wyjść i krzyczeć - szukam porządnego faceta!?

Gość mnieshhh
Idź spać! Ja też zaraz idę

Gość loli_popp
powiem Ci cos: udalo mi sie nie wejsc w taki chory związek a i tak stracilam wiele miesięcy...nie moglam bez niego zyc i męczylam się jak nie-czlowiek bez tego faceta. nigdy nie bylismy razem, ale tak tęsknilam choc wiedzialam, ze on nie dla mnie.

Gość naturalna blondynka
ja_naiwna gdzie jesteś?

Gość mnieshhh
Jemu jest wygodnie! Ma mnie kiedy chce! A chce coraz mniej! dupa! Idę spać!

naturalna blondynka - wiesz co jest najgorsze, ze nie spodziewalam sie po nim tego, ze tak poprostu mnie zostawi nie wyjasniajac dlaczego!!!, musi miec jakas tajemnice, pewnie go nie poznalam do konca, ale przeciez nie idzie poznac czlowieka do konca w 100% i zreszta na tym to polega, ze jest cos przyjemnego w ciaglym poznawaniu.. sama nie wiem :-(

moze latwiej bedzie jak faktycznie kazdego wrzuce do jednego worka i kazdy, bedzie potencjalnym \'\'oszustem matrymonialnym\'\'? czy jest wiecej tu takich osobo, ktore sadza, ze uczciwe podejscie do ludzi i wiara w dobro czlowieka \'\'utrudnia zycie\'\'???

Gość naturalna blondynka
Jasne, że nigdy nie poznasz nikogo do końca. Nawet samej siebie... Ale wydaje mi się, że można wyczuć intuicyjnie i z obserwacji dobrego człowieka. Nie wyobrażam sobie jak można udawać non stop. Takie złe cechy wyjdą wcześniej czy później. Nie wiem dlaczego ale ja zawsze miałam bardzo dobrych facetów a rozstania były z innych powodów.