Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fanka Durexów......

Kondom nie chce wejsc.Czy to znaczy ze trzeba XXL?

Polecane posty

Gość Fanka Durexów......

Dzis w nocy mielismy taka sytuacje.Kondom nie chcial wejsc.A jak juz byl to ciagle sie zsówał.Wczesniej uzywalismy XXL ale to tak bez przakonania.Ot tak-jakos bylo wygodniej.Ale wszystko wskazuje na to ze nie ma wyjscia ;) A te były takie mniammmmm-czekoladowe.....Te wieksze nie maja smaków ;( o Durexach oczywiscie mowa..... Co wy na to wszystko? Spotkało was cos podobnego? Jak to wygląda u was?

Gość Fanka Durexów......
nikt nie uzywa? :o

Gość Kondom nie wejdzie
jak nie ma w nim kutasa. Niestety:(

Gość Fanka Durexów......
był był ....nie kazdy ma tak jak ty biedactwo-to do przedmówcy

xxl na opakowaniu prezerwatyw ma za zadanie tylko...łechtać ego.Taki chwyt marketingowy.A ty barania głowo pisz konsekwentnie.Najpierw nie dało się założyć a później się zsuwał?Po pierwsze nauczcie się jak zakładać prezerwatywę, a po drugie nie pierdolcie wyświechtanych stereotypów o fujarach znacznych rozmiarów.

Gość Fanka Durexów......
ojjjj nastepny zazdrosnik :o a ja powaznie pytalam Do moderow-mozecie to skasowac bo widze ze tu wypowiadaja sie tylko ci z kompleksami.

Gość Fanka Durexów......
o i dowcipny podszywacz sie znalazl z marna fujarka buhahahaha a ja chcialam tylko spytac.......a tu same niedorozwoje :o

Gość ja uwazam ze
na duzego kutasa takiego jak moj to tylko gumy XXL bo sa i dluzsze i szersze co jest bardzo wazne a te zwykle to nei starczaja do konca kutasa i zostaje potem 3 cm kutasa golego no ale zsuwac to sie nie zsuwaja bo sa bardzo opiete ze wzgledu na to ze sa wezsze i to jest niewygodne.

Fanka Durexów...... ---> Pewnie to skasują, ale odpowiem. Dureksy to lipa dla posiadacza dużego przyrodzenia. Są dla gości o małym, bądź średnim przyrodzeniu. Przy rozmiarze około 20cm i 15 cm obwodu, nie nadają się do niczego. Założenie takiego małego kondoma to jużjest męka, a jak już się uda, to często pękają. Ja używałem Unimil XXL i Peppino XXL. Te były OK, ale to właściwie wszystko co możesz dostać. Smakowych nie udało mi się dostać, nawet przez net, o Sexshopach nie wspominajac, a mieszkam w Wawie. Pozdrawiam Zajczyk