Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mailaaa

Stałam się niewolnikiem własnych myśli...

Polecane posty

Gość mailaaa

Nie potrafie o niczym myslec tylko o Nim, budze sie z walacym jak szalone sercem, boli mnie brzuch z nerwow, nie moge znalezc sobie miejsca, moge caly dzien nic nie jesc, nie moge spac... Cierpie... Kocham Go calym sercem a on niczego nie wie. Niebawem oszaleje, jak wybic sobie Go z glowy, czy to jest w ogole mozliwe?

Gość tym razem bez nicka
dlaczego o niczym nie wie/?

Gość mebelki
zajmij sie czymś produktywnym, zacznij pomagać może komuś..

Gość mailaaa
Bo ja nie mam szans u Niego...Traktuje mnie jako bardzo dobra kolezanke...nic wiecej...

mam to samo caly czas mi siedzi w glowie to jest straszne niewiem co robic wychodze nie jestem sama a on i tak jest w glowie........ciezko jest ale cóż moze tak ma byc zeby pocierpiec zeby potem bylo ok

Gość mailaaa
Dokladnie, robi sie wszystko co jest zrobienia, wychodzi sie ze znajomymi, ale co z tego ze w glowie jest tylko On... Na niczym nie mozna sie skupic i mysli sie tylko kiedy Go znowu zobacze, teskni sie, to zabija od srodka. Najlatwiej byloby wybic sobie to z glowy ale jak...??

Gość gosiaczkowo
zapraszam na www.gosiaczkowo.forumer.pl proszę o rejstrację i szczere, mądre wypowiedzi :) poszukuję pościarzów, moderatorów :) zapraszam :) i pozdrawiam :) od 7 miesięcy mam ten sam problem :( z tym, że ON chyba zaczął się już domyślać... :( i jednocześnie przestał odzywać :( a wcześniej byliśmy bardzo dobrymi przyjaciółmi... :( zapytałam SMS-ie , czy zobaczymy się we wakacje, odpisał "nie wiem" i teraz już cisza :(

Gość mailaaa
Wlasnie... Ja nie chce Go stracic! Chociaz moze tak byloby latwiej...? Powiedziec mu o wszystkim, moze wtedy zwialby z mojego zycia? Nie wiem co lepsze...