Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *lejdi*

po której tabletce mogę zacząć współżyć bez obaw?????????????

Polecane posty

Gość *lejdi*

dodam tylko ze biore od 1 dnia cyklu i tabletki trojfazowe... :))

Gość *lejdi*
dodam tylko ze sa to moje pierwsze tabsy :) i jestem dopiero na 5 ;/

Gość LUIZAAAAAAAAA
witaj! ja wyczytalam na forum,ze juz po pierwszej ssama biore tabsy dop od 4 dni i mam nadzieje,ze tak jest bo kochalam sie bez zadnego zabezpieczenia.mam nadzieje,ze to parwda

Gość LUIZAAAAAAAAA
*lejdi* mam pytanko do Ciebie masz jeszcze okres czy juz Ci sie skonczyl bo moj trwal tylko 3 dni i troche mnie to zdziwilo,ze tak krotko nie wiem czy to przez tabletki,napisz tez jakie tabsy bierzesz i jak sie czujesz bo mnie troche mdli

Gość *lejdi*
LUIZAAAAAAAAA wiec ja biore kurcze takie o ktorych jest tutaj najmniej- tri regola :)) a TY? jak narazie jest wszystko ok, nawet (moze mi sie tylko wydaje) mam chyba wieksza ochote na sex :)) ale mowie moze mi sie tylko wydaje bo dawno juz sie nie kochalismy :)) oby z tym ze od 1 dni byla prawda bo niedlugo wyjkezdzam na dluzszy czasi chcialabym przed wyjazdem :))

Gość *lejdi*
chcociaz wiesz co? moze troche jestem ospala... i czasem mam wiekszy apetyt :)) ale mozeliwe ze to przez stres... jutro mam ustny egzamin z fizyki... i troche sie denerwuje... a okres jeszcze mam tzn dzis biore 5 tabletke, a bez tabletek zawsze mi trwal okres kolo 6 dni... i zazwyczaj mialam dosc obfite i bolesne miesiaczki.... oby te tabsy cos zmienily :))

Gość LUIZAAAAAAAAA
ja biore harmonet, poza tym ,ze mnie mdli wszystko jest ok,a jak u Ciebie z plamieniami bo ja nie mam zadnych krwawien z czego bardzo sie ciesze:)

Gość LUIZAAAAAAAAA
u mnie z apetytem wprost przeciwnie wcale nie chce mi sie jesc

Gość LUIZAAAAAAAAA
to powodzonka na tym egzaminie!:)

Gość *lejdi*
powiem tak... to sa moje pierwsze tabsy... i dalej mam okres :)) ale jak narazie jest niby wszystko si :)) tylko troche jestem nerwowa...niewiem moze to tez wplyw okresu....bo zawsze tak mialam w te dni... a np Wczoraj praktycznie nic nie jadlam... nie wiem... NIE DZIEKUJE :))