Freedom 0 Napisano Czerwiec 25, 2006 Hey, mam pudełeczko na diane35, niestety jest mi zbędne bo biore yasmin i szukam osoby, która posiada pudełko na yasmin i chce się zamienić:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość refresh Napisano Czerwiec 25, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nikt sie nie zamieni Napisano Czerwiec 29, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzek 0 Napisano Styczeń 2, 2007 ja niestety sie nie wymienie bo nie mam yasmin ale jesli jeszcze masz diane35 to bym je chetnie od Ciebie odkupila. prosze o odpowiedz madzek@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kedziora Napisano Styczeń 2, 2007 a co to jakies karty do gry zeby sie zamieniac? co za mlodziez. ile ty masz latek zeby lekami handlowac co?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pudełeczko to nie lek Napisano Styczeń 2, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pudełeczko to nie lek Napisano Styczeń 2, 2007 pudełeczko na diane35 czytaj ze zrozumieniem kedziora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kedziora Napisano Styczeń 2, 2007 sorry.. masz racje pudeleczko to nie znaczy z tab;etkami:) ja takich rzeczy nie popieram Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oliwka21 0 Napisano Styczeń 2, 2007 Jak to pudełeczko?? Ja kiedyś brałam Yasmin i Mycrog. cos tam i nie było pudełeczek tylko takie kartoniki bardziej, ale po co ci takie cos??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość podobno w aptekach można Napisano Styczeń 2, 2007 kupić specjalne pudełeczka na tabletki anty. nie wiem- mi wystarczy kartonik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
opcja 0 Napisano Styczeń 3, 2007 ja mam kilka takich kartonikow,moge Ci jedno dac ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brrronka 0 Napisano Styczeń 3, 2007 pudełeczko na Yasmin np. jest różowe, plastikowe i ma lusterko w środku :-)) Kształt jego jest taki że pasuje do niego idealnie 1 blister :-) :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach