Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milewka

z brzuszkiem na ślub...

Polecane posty

Gość milewka

W sierpniu planuję ślub cywilny.Problem w tym,że to będzie już 6 miesiąc i troche a nawet sporo będzie widac mój brzuszek.Doradźcie kobiety,jak mam się ubrać ,żeby nie wyglądać jak balon, ale ładnie.

Gość milewka
czy żadna z was nie brała ślubu w ciąży??odezwijcie się kobiety

Gość gggggggggg
oczywiście idż w białym i koniecznie welon do ziemi-pokaż żeś dziewica

Gość hahaec
Moja siostra miała suknię taką z przedłuzanym stanem,, od piersi luzna, ponizej bioder taki jakby pas luzny haftowany, kryło w ten sposób brzuch, też była w 6 m-cu.

Bardzo ładna duknia :) ja najlepiej bym proponowała niczego nie ukrywać bo to przyniesnie odwrotny skutek i byle nie było żadnych falban ta byłaby idealna

Gość jumi
Uważam,ze jesteś w ciąży i nie ukryjesz tego,nie ma się czego wstydzić:)Może sobie coś uszyjesz...,uważam,że najlepiej jest mieć prostą sukienkę bo falbany czy dodatki tylko podkreślą,że jesteś "duża"

coś w stylu empire Moim zdaniem też nie ma się czego wstydzić- i tak wszyscy obecni na ślubie wiedzą, że jesteś w ciąży, więc po co coś ukrywać? Niech wszyscy wiedzą, żeś podwójnie szczęśliwa:D

Gość milewka
dzięki za wypowiedzi.Ja nie chcę nic ukrywać:)Jak ktoś zauważył i tak już wszyscy wiedzą.Poza tym to jest szczęście,a nie coś czego trzeba się wstydzić.Chodzi własnie o to,żeby wygladać ładnie,a nie jak 100 kg baba:)

Gość nie boj zaby
kobiety w ciazy sa piekne :)

Gość a ja mam takie pytanie
Ja też głosuje na taką odcinaną pod biustem, w stylu empire. w ogóle ten styl mi się podoba. I wszystkiego najlepszego :)

też jestem za taką delikatnie odcinaną pod biustem - prosciutka, bez zbednych ozdób i falban. Chociaż w ostatnią sobotę widziałam dziewczynę, która do slubu miała \"normalną\" suknię ślubną - tzn. dwuczęściową z gorsetem i szeroką spódnicą. Gorset musiałbyć specjalnie dla niej szyty bo naciągał się na brzuszku i był dłuższy, większy, wyprofilowany na brzuszku. Ale chyba taka skromna prosta jest o niebo ładniejsza - nie opina, nie krębuje ruchów - no chyba, ze ktoś lubi;)

Gość 2564837
ta sukienka jest bardzo ładna, ale nie powinnaś mieć takiej kokardy bo ona podkresli własnie brzuszek, i powinna być szersza na dole. oczywiście z kołem. będziesz wyglądać super

Gość myszka467
Uwierz mi że nie ma co ukrywać, ja jestem w 7 miesiącu. Szyje sobie sukienkę u krawcowej. Polecam gorset po jednej stronie drapowany i do tego spódnicę. Taki gorsecik ślicznie układa się na brzuszku. A jęśli koniecznie chcesz sukienkę to ta ze zdięcia jest ładna, tylko ta wstążeczka mogła by być zaraz pod biustem. Ładnie wygląda. :)

Gość marchewt.
Milewka nie przejmuj się tymi zgryźliwymi opiniami i docinkami, ja serdecznie Ci gratuluję, sama chciałabym już.... A co do sukni to coś lekkiego proponuję, niekoniecznie specjalnie dla kobiet w ciąży. Powodzenia.

Gość lulila
Ja natomias odradzam gorset i suknie na kole. Kilka tygodni byłam na ślubie ciężarnej i była w takiej typowej sukience z gorsetem i na sporym kole- wybaczcie porównanie ale wyglądała jak balon i tylko patrzyłam kiedy uniesie się w powietrze. Kobieta w ciązy może wygląać pięknie ale wszystko zależy od stroju. Również doradzam taką odczinaną pod biustem w kształcie (wąskiej) litery A. jakieś koroneczki,wyszycia wskazane. Odpadają falbany i inne udziwnienia. Odradzam bialą sukienkę - trochę nie pasuje do ciężarnej ;-). ecru lub capucino będzie ok. To jednak Twój wybór.

Gość lorneta
Zgadzam się Lulilą. Również byłam na śłubie, na którym ciężarna panna młoda miała goreset i zamaszystą spódnicę na kole. Wyglądała śmiesznie, jak bombka.