Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolina-październikowa panna

Zdjecia w studio w Wawie - bez kiczowatych foto-tapet i sztucznych póz.Znacie ?

Polecane posty

Gość Karolina-październikowa panna

Witam Biorę ślub pod koniec października. Sesja w plenerza raczej odpada. Szukam fotografa,który robi zdjęcia studyjne ale nie takie jak sie widzi w witrynach zakładó fotograficznych,gdzie od lat obowiazuja foto-tapety,sztuczne pozy i wymuszone uśmiechy. Znacie fotografa w Warszawie,który proponuje cos innego ?

Gość Monika z 26 sierpnia
Mnie sie podobaja zdjecia tego fotografa www.darekstawski.com

Gość gosik27
znalazłam dosyć ładne studio na tej stronie: www.bogacka.pl

Gość Ro..
Też polecam studio bogacka. Tylko bogacka!!!!!!!! Inni do pięt nie dorastają studiu www.bogacka.pl To najlepsze studio w Polsce!!! Ten powiew świeżości, pomysłowość, perfekcyjne zdjęcia.

Gość jedna gimblowiczanka
Stawski TAK, Bogacka NIE. Liczy się jeszcze kultura osobista a ta pani fotograf ma zbyt wiele wpadek i wcale nie chodzi mi o jakość wykonywanych przez nią zdjęć. I proszę bez tej głupiej kryptoreklamy

Gość xxx25
gimblowka, matole, sie pisze, a nie gimblowiczanka.

Gość bez znaczenia
Matole- to chyba rodzaj męski nie żeński? Ale jeśli już xxx25 czepiasz się pisowni to najpierw sam naucz się pisać poprawnie bez błędów. Ro… nie rozumiem, czemu tak piejesz na temat zdjęć bogackiej. Te zdjęcia trudno nazwać nawet przeciętnymi.

Gość Ro...
trudno nazwać przeciętnymi, bo są ponadprzeciętne! Ot co! A "matoł" jest zazwyczaj rodzaju męskiego.

Gość miłośniczka pedałowania
Jak wolisz poprawnie , to niech będzie i matołka a zdjęcia bogackiej faktycznie trudno nazwac przecietnymi , bo są boskie - bezpretensjonalne , wesołe , świeże i robią wrażenie swobody i naturalnosci; zdjęcia tego faceta tez nie są złe , ale już takie bardziej sztampowe i sztuczne

Gość Ro..
Proszę się nie podszywać pod moja osobę!!!. Ostatni tekst nie jest mojego autorstwa. Ale to prawda zdjęcia bogackiej są cudowne, wspaniałe, lekkie w wymowie i nie sztampowe. Kultura osobista pani fotograf to przykład do naśladowania przez inne osoby. Takich fotografów powinno być jak najwięcej.