Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karolina DD

Dziewczyny z dużym biustem łączmy się!

Polecane posty

pISZCIE jak wam się układa życie mając duże piersi, poza problemem że czasami trudno jest kupić biustonosz, albo czasami bolą i są ciężkie, to widzę same plusy. Faceci się za mną oglądają na ulicy, i to mi się podoba, duże piersi są ekstra, takie od C w zwyż!

Gość fajowy nick
jak wam się układa życie mając duże piersi :O

Gość ale Ci zazdroszcze
ja mam C, ale nie uważam żeby były duże

Mi się dobrze układa, szczególnie z facetami :D, pracuje w biurze ostatnio z klientami, wiec duże piersi pomagają i przekonują do interesów, zakupów. Wzbudzają zaufanie! Można powiedzieć że magnetyzuje klienta swoimi piersiami, czaruje nimi wraz z oferta ktora proponuje panom. Pracuje w ubezpieczeniach jakbyco.

a i jeszcze jest jeden minus jak zdejme biustonosz to piersi zwisaja mi po kolana ale jak mam bielizne to jest ok i przez to mam wieksze branie na dyskotekach mam 3 facetow jednej nocy czy ktos ma wiecej ??

Gość fajowy nick
hahahahahahahaha :O

ooo i nie musze kupowac mitly do domu wystarczy ze zdejme biustonosz i samo sie zamiata a biustonosz czesto samam sobie szyje z 2 beretow bo nie ma takich rozmiwrow w sklepach

Gość krzys 17 lat
jezu marze o tym by posciskac takie piersi kiedys sobie taka znajde i juz nie puszcze ah te piersi ja chce cyca :(

Krzysiu chętnie bym ci pokazała moje piersi położyła bym się na tobie, a ty byś ogladał moje wiszące balony i byś nacieszył się do woli ich widokiem.

Gość a jaaaaaaa
mam wiekie piersi ostatnio musiałam kupic kostium z miseczka E! szczerze to wolałabym miec mniejsze mam dopiero 19 lat..

Gość Znafcaaaa
Pokaż swoje piersi, albo wyślij zdjęcie podobnych do twoich