Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cinema_film

Był ktoś na Biała Masajka?

Polecane posty

Gość cinema_film

Kot oglądał ten film? Warto?

a odmieniac przez przypadki to juz nie potrafimy?

Gość do xs
a czytac tematu ze zrozumieniem to juz nie potrafimy? twoja odpowiedz buraku jest tu "ni w piec ni w dziewiec" (o ile wogole wiesz co to znaczy :-D) wiec nie wypowaidaj sie zakompleksieńcu nie majacy nic do powiedzenia...:) Ja byłam na tym filmie, polecam, ciekawy i "z wyzszej półki". Wiec nie dla tego wyzej ;-)

Gość Sinnaa
rewelka smutny ale super film!

po pierwsze: na \"Białej Masajce\" po drugie: nie życzę sobie, żebyś mnie obrażała po trzecie: z górnej połki... hmmm no cóż, jeżeli to jest dla Ciebie górna półka to gratuluje

no właśnie, czyli zakompleksieńcem czy też burakiemv jest ten, który mówi poprawnie tak? poziom na kafeterii idzie w góre:o

Gość ja z kolei
na BIAŁEJ MASAJCE nie byłam

Gość zakompleksiony jest ten kto
zamiast pisać na temat czepia się głupot, byleby tylko namącić bo nic innego nie potrafi. To charakterystyczna cecha zakompleksionych nieudaczników!

a mnie wydaję się, że ten, który bezpodstawnie obraża innych. No cóż dla Ciebie może to głupoty, dla innych nie. Ja zakompleksiona nie jestem, i nie muszę udowadniać sobie niczego, np wyzywając Cię od buraków, a miałąbym do tego większe podstawy niż Ty, bo kulturalnie z Tobą się nuiestety nie da rozmawiać. No ale cóż... tak jest najłatwiej

Gość do xs
po pierwsze: jestem facetem po drugie: będę cię obrażał bo mam na to taką ochotę i zasługujesz na to, zaśmiecając forum po trzecie: mówi się "z wyższej półki" a nie górnej buahahaha :-D Znalazł (a) się ten co poucza:) po czwarte: twój ulubiony gatunek filmu to pewnie -ZABILI GO i UCIEKL :) po piate: żegnam, bo nie jestes dla mnie partnerem do rozmowy 👋

Gość ja z kolei
niestety zawsze byli tacy którym nigdy nic w zyciu nie wyszlo sa gorsi nidowartosciowani nieatrakcyjni fizycznie i byle czego sie czepiaja u innych myslac ze to im cokolwiek pomoze.zal mi cie xs..

a ja jestem kobietą więc troche szacunku, przynajmniej z tego względu Zabili go i uciekł powiadasz... no niezupełnie Wole bardziej awangardowe kino, a forma z \"górnej półki\" jest poprawna pozdrawiam i życzę miłego dnia

Gość Sinnaa
o jezu , myslalam ze tu dyskusja o filmie sie toczy.Olejcie przyczepialska xc, przeciez widac ze to dziwadło do którego bez kija sie nie podejdzie:-D mimo to 🌼dla ciebie, widac ze masz smutne zycie

Gość kobieto lecz sie
jeśli dla ciebie nie danie cudzysłowia nie jest głupotą. Na obrażanie jak najbardziej zasłużyłaś bo zamiast wypowiedzieć sie na temat lub tez nie wytknęłaś taki niuans nie majacy znaczenia. Jestes typowa paskudnym babskiem, pewnie zbliżajacym sie do 30-tki na ktora zaden facet nie spojrzal,zgorzchcniala stara panna, nawet szkoda mi Cie zrobiło się

miło mi... naprawdę, tylko co do wieku się pomyliłeś, o 10 lat za dużo;) zdjęcia też możemy porównąc jeśli chcesz:)

Gość a ja jutro ide
na ten film,kumpela była i mówiła ze ciekawy aczkolwiek pokazujacy jak niewiele moze zmienic nasze zycie o 180 st.

Gość a co to znaczy
"porównąc"?????? może byś nam wyjaśniła...my nie znamy takiego słowa. A może warto zajrzeć do słownika?!

Gość prosto_w oczy
no własnie-morał z tego taki, że mylić się jest rzeczą ludzką wiec po co od razu komuś wypominać błachostkę, skoro samemu popełnia się zaraz jakiś błąd.Pomyślcie............

Gość G.P
O mimo ze czeto chodze do kina. to ominał mnie chyba jakiś hicior.Graja już czy dopiero bedzie premiera i jaki to gatunek filmu?

oczywiście można się mylić, tylko moja pomyłka wynikała, ze złego napisania:) czepiacie się, że ja Wam wytykam, a sami robicie to samo obrażając mnie przy tym ehh przykre