Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zajczyk

Kobiece nóżki

Polecane posty

Gość CDR
patrzę na moje stopy w sandałach na obcasie, paznokcie pomalowane, równe, huby na piętach brak. Uff - chyba nie o mnie Autor pisze. Kobietki - ważniejsze od ścierania stwardniałego naskórka na piętach jest jego nawilżanie. Tłusty krem na noc, regularnie, zobaczycie efekty

Gość łączenie tematów
szukam Pań lubiących jak im sie piesci stópki ======================= ============== 08:46 pokorny witam, na pewno jestem fetyszystą damskich stóp, uwielbiam je pieścic, masować , całować, umiem dbać o nie....... chętnie o tym porozmawiam z Paniami 08:51 pokorny zapraszam Panie do rozmowy 09:13 pokorny mam sam ze sobą korespondować? 09:14 Taka_sobie22 Wszystko o fetyszyźmie --------------------> http://world2.monstersgame.pl/?ac=vid&vid=3505 7566 "Nie szukaj tam gdzie możesz znaleźć, a odnajdziesz więcej niż sziukałeś".. 09:15 pomysł na biznes otwórz zakład manicure-pedicure 09:21 pokorny zaklad to dobry pomysł ... myślałem o tym, ale wtedy musialbym przyjmowac wszystkie PAnie bez wyjątku...halluksy, odcicki, wrastające paznokcie.... fuj 09:22 pokorny Taka sobie dziękuje, mam pytanko czy temat fetyszyzmu jest Ci bliski?

Gość pokorny
błagam o kontakt Panie które to lubią

Gość no ja to lubię
i co z tego ?

Gość pokorny
to z tego, ze moze sie bysmy spotkali?

Gość no ja to lubię
ach ty szuksz pań chętnych do masażu :-) nie, dzięki, mąż się świetnie sprawdza :-) chyba jestem uzależniona od tych masaży ;-)

Gość pokorny
tak, szukam takich Pań wlasnie

Gość owieczka28
mmmmmmmmm:))

Gość bo to fajny pomysł
bo kobiety ubierają buty nie do pogody, ale do stroju:)

Gość zapytajkaAA
Hej. Ja swego czasu nosiłam glany nawet wtedy, gdy na obozie szliśmy na plażę :D Co zrobić, taki wiek. Na szczęście kilka latek temu definitywnie mi to minęło. :D

Gość daria 99
Pieszczenie kobiecych stóp to wspaniale doznanie. la o stopy dbam moze przesadnie, ale czego sie nie robi dla ładnego wyglądu ....