Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rybaaa

CZY JESTESCIE W STANIE...

Polecane posty

... w czasie sexu swoimi jękami, podniecajacymi minami, słowami, wzdechnięciami doprowadzic faceta do tego, zeby sie w was sspuścil mimo ze tego nie chcial?

Gość ciemne cicho ciemne

Gość Charli 24
Na mnie bardzo mocno dzialaja jeki mojej kobiety podczas sexu, i musze sie ostro napocić żeby za wcześnie nie dojść. Tak sobie pomyślałęm że gdy facet słyszy takie jęki rozkoszy to podświadomie sądzi że jego partnerka niedługo dojdzie i instynktownie chce dojść razem z nią. ( żeby nie było :P : nie mówie wcale że jak laska jęknie to facet od razu skończy :) )

to wczesniej to moje, tak dawno tu nie pisalem, że nawet nick zapomniałem hehe

Bo ja wlasnie lubie robic to mojemu facetowi, on ie chce skonczyc ale ja i tak jecze i sie wyginam ze i tak konczy. Wtedy czuje sie dowartosciowana

Nie zależy ci na swoim orgaźmie? No bo jeśli ty dostaniesz i wtedy w ten sposób doprowadzasz faceta do końca to ok :)

Wlasnie staram sie zeby bylo w tym samym czasie moj i jego. Czasami sie nie udaje i nie spuszcza sie we mnie, ale to zadkosc. Ale zawsze wtedy mowi ze ledwo sie powstrzymal. To sie raz zapytalam o czym wtedy mysli zeby nie dojsc, to sie usmialam bo powiedzial ze o samochodach.. heh

Jak to nie spuszcza się w tobie? To kochacie się bez zabezpieczenia czy jak?Ja używam prezerwatyw i nie wyobrażam sobie kończyć inaczej niż w mojej dziewczynie, ale najfajniej było i tak jak brała pigółki i mogłem wtedy kończyć w niej bez używania gumek. creampie rulez :)

Biorę anty ale czasami on chce sie spuscic na mnie, np na brzuch, tez to bardzo lubi