Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krammella

widzę, że zaczęły się wakacje i gowniarze zaczeli działać...

Polecane posty

Gość krammella

:o

Gość krammella
sorry za błędy, ale "in vino veritas" :-D

Gość no taaaaaaaaaa
zaraz im matka prad odetnie

Gość krammella
popatrz na spis tematów to będziesz wiedziec o czy mówię :-)

Gość no nie widzicie
? powstalo wlasnie mnostwo debilnych tematow, jakis krzys 17 lat, jakas sie skarzy ze nie ma chlopaka albo inne 15 stka ze cos tam echhh:(

Gość krammella
chyba musze się zahasłowac :-D

oj Boże jak chcą to niech sobie piszą przecież forum jest dla wszystkich..jak chca to nikt im nie zabroni tak jam nam!!!:)

Gość krammella
ok!! mogą zakłądac nawet 1500 nowych tematów.. problem zaczyna się wtady kiedy rozawalaja stałe topiki, na których bynajmniej nie sa "mile widziani"...

trudno...takie są prawa forum każdy wpisuje co chce i gdzie chce... wiadomo czasem to burzy wszystkie założenia autora no ale trudno

Gość to nie tak
Wchodze na uczuciowy i widze nowe topiki, że komus się nie szcześci, mysle: ma kobieta problem, wejde pomoge, pocieszę, posłuze radą... a tu w każdym żali sie jakaś nastolatka :(

Gość to nie tak
no poatrzcie! oto przykład: kolejny dziecinny topic: boje sie kolejnego pocalunku!! 18:17 jasne-slonce rok temu, jak mialam 14 lat calowalam sie pierwszy raz z jezyczkiem. to bylo na imprezie i pozniej jeszcze kilka dni po. ogólnie bardzo dużo razy to robilam, ale to bylo z takim glupim kolesiem, ktorego nawet nie lubilam... no i on stweirdzil ze nie umiem sie calowac! od roku tego nie robilam... nie mialam chlopaka przez rok. po prostu sie boje! no bo jak bede sie calowac z kolejnym chlopakiem i on tez stwierdzi ze nie umiem sie calowac to totalna siara poraz drugi! i jeszcze czasem mam takie cos.. ze jak sie przytulam z chlopakiem ktory mi sie podoba i ja jemu tez patrzymy sobie w oczy i mogloby zaraz dojsc do pocalunku to czuje ucisk w brzuchu i w dole i po prostu sie odsuwam!! i jestem zrozpaczona bo chcialabym miec chlopaka i nawet mam paru chetnych fajnych kolesi, ale co z tego jak dojdzie do pocalunku a ja nie bede wiedziala co zrobic z językiem? pomocy!! P.S. i nie piszcie ze jak kocha/lubi to zrozumie i nauczy albo ze to samo przyjdzie, bo wiem ze tak nie bedzie

Gość krzych
dlaczego usunieto moje niewulgarne i nieagresywne wypowiedzi , temat w któym chciałem sie przywitac widze ze nie ma tu wyrozumiałosci i tio jest forum tylko dla starych ludzi :(

jak ja sie ciesze ze ja bylam normalna 14latka!!!!i wogoel nastolatka!!!!teraz to czasami dzieja sie okropne rzeczy

Gość tak tak tak tak
Dokładnie! To jest forum dla starych ludzi, dzieciom - won!

no więc :-) jesli już zauważyłeś, dzięki swojej nieprzeciętnej inteligencji, że to jest forum dla starych ludzi to wynieś się na forum dla młodych ... :o

Gość Dj Jankiel
do modki>>>weź troche zluzuj :-0 na razie jestem spokojny, ale nie chciej bym zaczął bydło robić :-0

Gość krzych
ale co ja wam takiego robie ze wam przeszkadzam zachowujecie sie jakby jakis najazd przedszkolakow tu był :o nie kumam was

Gość krzych
po co ta egzaltacja

Gość i znowu to samo...
:o

Gość krammmella
Ponieważ niesiona zazdroscią wychodze codziennie o godzinie 16:24 na dach mojego biura w warszawie i robie kupy do nocnika po czym z wielką przyjemnoscia wykatapultowywuje swoje wydaliny celując w nadjeżdzające samochody ze specjalnej katapulty marki wyrzutek 2. Kiedy trafie przechodnia z radoscią podskakuje odznaczając kreską kolejne trafienie po czym upijam się i pełna spełnienia i z poczuciem dobrze wykonanego obowiązku ide spać.

Gość a co ci przeszkadzaja
gówniarze i podszywacze, czasami jest smiszniej a tak byłyby same nudy z takimi osobami jak ty

Gość a co ci przeszkadzają
no własnie ! NIECH ZYJĄ PODSZYWACZE! naprzód bracia i siostry w podszywie.