Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lollirot

Co zrobic gdy jest okres???

Polecane posty

Gość lollirot

Kurde takie głupie pytanie mam, ale naprawde nie wiem co mam zrobic, wiec licze ze mi pomozecie a nie wysmiejecie... W przyszłym miesiacu bede pracowac razem z facet starszym ode mnie o ponad 20 lat, to jest układ CZYSTO pracowniczy, on ma inne mieszkanie, zone i syna, a to mieszkanie w ktorym bedziemy pracowac jest tylko wynajete na potrzeby firmy. I tu pojawia sie problem. Co mam zrobic jak w tym czasie dostane okres i bede musiala isc do wc zmienic podpaske? Co mam potem zrobic ze zuzyta podpaską? przeciez tam w wc nie ma kosza na odpadki i mam isc do niego z podpaską w rece i zapytać sie go czy moge wyrzucic zuzyta podpase do kosza w kuchni? I jak sie bede czula wiedzac ze on potem obiera jablko patrzac na moja zakwawiana podpaske? Kurde, ale idiotyczna sytuacja, ale jak naprawde nie wiem jak mam ten problem rozwiązać. Prosze moze ktos z was ma jakis pomysł???

Gość ale z Ciebi prudka
tampony, tampony, tampony...!!!

Gość saffi
zużytą podpaskę zawija się w papier toaletowy lub dołączony woreczek - boże kobieto !!!! jak zawiniesz ją to wtedy możesz ją wyrzucić do kuchennego kosza na śmieci!!!!

Gość Madda
albo weź ze sobą kosmetyczkę do wc i w niej np. reklamówkę lub worek, tam włóż podpaskę a potem wyrzuć do śmietnika na dworze jeśli tak się wstydzisz

Gość brylancikowa
a co to za wstyd??? owijasz dokladnie zuzyta podpaske w gazete i wyrzucasz skoro facet ma zone i dzieci to chyba jest "wtajemniczony" nie? przeciez to jest naturalne - zadna wielka sprawa

Gość ja zawsze
zawijam w ta załączoną folijke a potem jeszcze w kawałek gazety/czasopisma/kartki. Mozesz sobie przygotowac taka kartke,złozyc ją w kosteczke i trzymac w torebce. Masz 100% gwarancji że w koszu sie nie rozwinie.

Gość zzzzzzzzzzzzzzzz
ej tez bym na jej miejscvu sie wstydzila skoro wyrzuca podpaske do kosza, zakrwawiona i t ojeszcze ze wszyscy to widza - boi sie ze kolega zobaczy. Kobieto owija sie w gazete najlepiej i po problemie. No cos okropnego fuj bleeeeeeee

Gość lollirot
juz wiem zaczne sie do niego dobierac a do seksu wiadomo ze trzeba sciagnac podpaske wiec bede ja mogla smialo wyrzucic jak bedzie juz po ruchanku i wtedy nie bede sie krepowala:) lubie starszcyh mezczyzn sa tacy doswiadczeni i boscy w lozku ze hoho!!