Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasne-slonce

boje sie kolejnego pocalunku!!

Polecane posty

Gość jasne-slonce

rok temu, jak mialam 14 lat calowalam sie pierwszy raz z jezyczkiem. to bylo na imprezie i pozniej jeszcze kilka dni po. ogólnie bardzo dużo razy to robilam, ale to bylo z takim glupim kolesiem, ktorego nawet nie lubilam... :( no i on stweirdzil ze nie umiem sie calowac! od roku tego nie robilam... nie mialam chlopaka przez rok. po prostu sie boje! no bo jak bede sie calowac z kolejnym chlopakiem i on tez stwierdzi ze nie umiem sie calowac to totalna siara poraz drugi! i jeszcze czasem mam takie cos.. ze jak sie przytulam z chlopakiem ktory mi sie podoba i ja jemu tez patrzymy sobie w oczy i mogloby zaraz dojsc do pocalunku to czuje ucisk w brzuchu i w dole i po prostu sie odsuwam!! i jestem zrozpaczona bo chcialabym miec chlopaka i nawet mam paru chetnych fajnych kolesi, ale co z tego jak dojdzie do pocalunku a ja nie bede wiedziala co zrobic z językiem? :( pomocy!! P.S. i nie piszcie ze jak kocha/lubi to zrozumie i nauczy albo ze to samo przyjdzie, bo wiem ze tak nie bedzie

Gość jejku
chcialabym miec tylko takie problemy jak ty,musze ci powiedziec ze tamten koles to byl nie dla ciebie i kiedy spotkasz tego wlasciwego to samo wszystko przyjdzie i na pewno nie powie ci ze nie umiesz sie calowac.I jeszcze jedno nie ma recepty na pocalunki,kazdy robi to inaczej i na swoj sposob,nie musisz calowac sie z jezyczkiem jak tego nie chcesz.

no nie!!!!!!!!!!!!!okropny problem!!!!!!!!!!daj spokój!!to się wie i tyle!!! a ile ty masz lat???żę masz taki problem???

Gość jasne-slonce
no 15 mam lat... ale tu chodzi o to ze znam paru fajnych kolesi i no chcialabym sie z nimi calowac, oni mi sie podobaja i ja im tez. a co jesli mi powiedza ze nie umiem sie calowac. to jest straszne uczucie i bedzie mi cholernie glupio i sie spale ze wstydu!

Gość Calowanie sie
nie jest obowiazkowe i to jeszcze z kazdym, który ci sie podoba... Pamietaj, ze w slinie sa cale miliony bakterii...Poza tym chlopcy będa uważać cię z latwiznę i za plecami cie wysmieją. Szanuj sie a znajdziesz za kilka lat odpowiedniego chlopaka, który bedzie cię szanowł gdy zobaczy,że ty również sie szanujesz. Nie rozumiem czemu mama Ci tego nie przekazala tylko na topiku musisz sie dowiadywac takich podstawowych życiowych prawd...:)

Gość jasne-slonce
po kazdym pocalunku z kolegami za śmietnikiem wypada mi ząb . czy oni maja prochnice jaka czy co?

Gość jasne-slonce
sory ale ja tego wyzej nie napisalam... i nie caluje sie z kazdym, calowalam sie tlyko z jednym chlopakiem...

Gość chefta
wyprobuj wszystkich po kolei jak tragfisz na odpowiedniego to bedziesz wiedziala ze to z nim mozesz byc,a jak ktorys powie ci ze nie umiesz sie calowac to obroc to w zart albo zarzuc fochem i olej go

Gość jasne-slonce
a czasem po pocałunku bolą mnie sutki, czy to normalne?

Gość jasne-slonce
to wyzej tez nie pisalam ja... jak se ktos chce zarty robic to niech se robi, ale mnie to nie bawi :/

Gość ale nas bawi

Gość Jak trafisz na
takiego kretyna, ktory tobie powie, że nie umiesz sie całowac, to powiedz mu, że własnie on nie potrafi ... to byl widocznie kompletny kretyn ... nie ma czym się martwić

Gość ale się ubawilam
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Gość jasne-slonce
już sie przelizałam z kazdym i zaden nie byl na tyle dobry, zeby mnie sutki nie bolały- co zrobić?

Gość jasne-slonce
postanowiłam potrenować najpierw z moim wujkiem, na pewno się zgodzi on ma sumiastego wąsa i jest gajowym w nadleśnictwie Kampinos :classic_cool:

Gość marei
Śliną się przenosi też HIV.

Gość ubodło mię to
a nawet AIDS :classic_cool:

Gość Zenon
a nawet LPR :-D

Gość ubodło mię to
i ZSRR :classic_cool:

Gość a PZPR też