Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nutka24

skuteczne tabletki- pomocy

Polecane posty

Gość nutka24

zaliczylam wpadke a jestem w takim wieku ze moglabym byc babcia!!nie mam okresu 5 dni test niepewny kreska znikaco robic?dziewczyny pomozcie babci!!!!!!!!

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
teraz to juz nic nie mozsz zrobic - mozna tylko do 72 godz po stosunku wziac postinor - teraz czekaj czy bedziesz miec dziecko czy moze nie...

Gość nutla24
dzieki ....ale wiem ze na forum pojawila sie kiedys taka osoba ktora polecala jakies tabletki skuteczne do 1-go m-c.podala nawet swoje gg ale wtedy nie bylo mi to potrzebne... a dzis... moze ktos mi pomoze...

Gość brylancikowa
nooo w polsce to nielegalne oprocz postinoru ale jak wiedze - czas 72 h Ci minal

Gość do nutki
Idz i zrob badania z krwi.Potwierdza albo zaprzecza na 100%. A pozniej zacznij szukac ginekologa ,ktory ma tabletki RU. Uprzedzam,ze ta usluga sporo kosztuje,dlatego trzeba miec pod reka Postinor jak sie nie stosuje tabletek anty-baby.

Gość nutla24
dzieki wam dziewczyny za wsparcie duchowe....ale czy to mozliwe zeby zajsc w 21 dniu cyklu ? z zabezpieczeniem? mialam cholernego pecha... ale z tym poczekam do poniedzialku zrobie badanie krwi i test - ile kosztuja te RU ?

Gość brylancikowa
z zabezpieczeniem??? to niemozliwe - moze po prostu normalnie Ci sie spoznia?? a moze (skoro mowisz ze wiekiem jestes zaawansowana) to juz koniec miesiaczek? mozliwe?

Gość nutla24
nie mozliwe!!!!!! zeby menopauza!!! poradz jaki test najlepsz? po 20 latach wypadlam z "fali"gumki byly czekoladowe z durexu -OSTRZEGAM WSZYSTKIE LASKI !!

Gość brylancikowa
o test spytaj w aptece. teraz mozesz juz zrobic o dowolnej porze dnia jako ze jest po terminie miesiaczki ale pekla wam gumka??

Gość nutla24
WLASNIE NIE PEKLA ale nie sprawdzalismy czy byla ok.kupilsmy w supra mark.2 jedna rozeszla sie przy zakladaniu myslalam ze paznokciem zawadzilam... a druga byla \niby\ ok ?! dlatego ostrzeglam ze nieCZEKOLADOWY DUREX!!!! jakis szajsik!!!!! zobaczymy w pon. musze poczekac! BRYLANCIKU DZIEKUJE CI BARDZO !!!

Gość brylancikowa
a to dziwne z tymi gumkami hmmmmm moze to tylko sres przesuwa tak tez czasem bywa ;) wszystkiego dobrego - tak czy naczej ;)

Gość nutla24
BARDZO MOZLIWE ZE STRESIK!! NAWET PAPIEROSA ZAPALILAM...SPADAM BO SIE NAKRECAM! MOZE NIEPOTRZEBNIE!! JESZCZE RAZ DZIEKI ZA TE RADY ! POZDRAWIAM CIE! I NIE ZYCZE CI WPADEK!!