Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalinakaka

W czym na ślub z brzuszkiem???

Polecane posty

Gość kalinakaka

Za miesiąc biore slub,a to już będzie 6 miesiąc ciąży,więc brzuszek torche pokażny.doradźcie w co się ubrać.może jakieś stronki z taka moda dla ciężarnych??Z góry dzięki.

Gość w kaftanie..
..bezpiczeństwa..Trzeba się było nie pieprzyć przed ślubem.O gumkach się nie słyszało??? Szkoda mi takich głupich cip!!!

Gość Prosiaczek na prezydenta
najlepiej skrytykować, dobluzgac i rzucać mięsem autorka nie pytała o Wasze zdanie na temat jej ciąży przed ślubem. Pytała o strój! Strój! takie coś, co się nosi na ciele... Kretynie :O do autorki: nie znam się na tym, nigdy nie byłam w ciąży i niestety nie wiem, co się nosi. Ale może zapytaj jakiejś kobiety w sklepach z takimi ciuchami. Powinna coś roradzić. Myślę, że coś zrobionego z leistej ale zwiewnej taniny i luźne, ale na serio się nie znam

Popytaj się w sklepach z sukniami ślubnymi a tam Ci doradzą. Moja koleżanka miała ładną odcinaną od biustem sukienkę lekko poszerzaną do dołu.Prawie nie było widać,że jest w 7 m-cu :)

Gość kalinakaka
do w kaftanie.. Nie krytykuj bałwanie,bo akurat dziecko planowane :P A jak ci nie odpowiada,to nie pisz na normalne pytania,a znajdx sobie topik dla głupich i zaczepialskich

Gość buhahahaah D D D
a ty "W kaftanie" to z LPR-U czy moze wyslannikiem Rydzyka jestes-nie twoj interes czy dziewwczyna ma dziecko przed czy po slubie. pewnie zazdroscisz bo ciebie nikt nie rznie...

Gość jatamanka
do w kaftanie: jak nie masz ochoty sie wypowiadac to nie pisz takich głupot i nie obrażaj nikogo.!!!!! Do założycielki: życze powodzenia w poszukiwaniu sukienki.

Gość magnumka
W salonie z sukniami ślubnymi na pewno nie będzie problemu:)

Gość mnietka ze spożywczaka
w dzile śluby i wesela jest multum takich topików; z tym , że większość sie kończy zagorzałą dyskusją o obłudzie , grzechu , zasadach katolickich i ich przestrzeganiu kontra ślub katolicki itp.

Gość tylko
sukienka rozszerzająca się pod biustem i pamiętaj o halce z kołem, która ładnie "wyciągnie" sukienkę na brzuszku. Przerabiałam temat ostatnio z koleżanką, wszelkie gorsety i spódnice niestety odpadają:(

Gość Maja Lu
Sama zostan w tym "kaftanie"! wynos sie stad! Dziewczyna sie grzecznie pyta!Do Kalinaka.sukienka rozszezana pod biustam trzymamy kciuki!

Gość Maja Lu
do kaftana-jestes facetem?

Gość awehbf
w kaftanie = kretyn

Gość qbanka
a ja widzialam fajne sukienki w internecie i na allegro dla ciężarnych, moim zdaniem szosty miesiac to nie jest jeszcze taki duży brzuszek i z pewnością coś wybierzesz fajnego :-) pozdrawiam

Gość Kleopathra
WITAM, osoby zainteresowane biżuterią artystyczną zapraszam na moją stronę: www.zyta.bazarek.pl

Gość oj przestań już
z tą bizuterią artystyczną

Gość Madda
Marta z M jak miłość też na ślubie była w pokaźnej ciązy i wyglądała slicznie w sukni odcinanej pod biustem - styl empire. Życzę Wam dużo szczęścia