Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juka2

nigdy tego nie zrozumiem

Polecane posty

Gość juka2

widziałam w necie zdjęcie jak amerykańscy żołnierze gwałcą iracką dziewczyne!az zrobiło mi się słabo jak to jest?,jak się jest anonimowym i w grupie to z człowieka wychodzi potwór? i co? oni przyjadą do domu,''normalni''ludzie,obiadki u mamy,spacer z dziećmi... za głupia jestem, zeby to zrozumiec

ja nie rozumiem jak można kogoś zgwałcic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!za to krzesło elektryczne od razu sie należy

Gość Krnąbrna Zosia
Nie jesteś głupia... po prostu jesteś człowiekiem, myślącym człowiekiem? A faceci potrafią być zbitkiem komórek, który ktoś przez przypadek dał mózg...a raczej kolejnych kilka komórek tak nazwanych.

Gość juka2
czasami człowiek się martwi głupotami,denerwuje się tak szybko bo to,bo tamto a tyle jest cierpienia ,które inni doznają gwałt to dla mnie jest okropnośc nie do opisania taki bydlak ma przyjemność parę minut a kobieta ma zniszczone życie do końca(nie wierzę ,ze można zapomnieć)

Gość daj to zdjecie

Gość juka2
nie dam za dobrze znam kafe wejdą jacyś gówniarze(czyt podszywacze) i głupie komentarze w ich mniemaniu bardzo dowcipne polecą a dla mnie to powazna sprawa

Gość Krnąbrna Zosia
niestety tak jest.... kobiety nie są zdolne do takich zachowań... cieszyć się należy juka naszym życiem jakie jest. Kto doświadczył wojny, biedy i takich upokorzeń, może mówić o prawdziwym koszmarze życia...te nasze "życiowe problemy" to po prostu wynik dobrego i spokojnego życia..... oby były tylko takie czego sobie i wszystkim tutaj życzę ;-)

Gość Krnąbrna Zosia
właśnie miałam Cię prosić żebyś tego zdjęcia nie dawała tutaj..ze względu na szacunek dla ofiary....

Gość zoska przesadzilas
z tymi zbitkami komorek, po takim uogolnieniu z twojej strony to samo moglbym smialo powiedziec o tobie :P

Gość juka2
i tu się zgodzę dlaczego musimy coś stracić albo dużo cierpienia przejść ,zeby docenić a tak wiecznie-gruba,piegowata,mały biust,niemam chłopaka itp itd

Gość Krnąbrna Zosia
przepraszam, ale nie napisałam, że każdy facet to zbitek komórek. Czytaj uważnie. "Potrafią być..." to chyba różnica? Przynajmniej dla mnie.

Gość zoska przesadzilas
owszem, napisalas slowo "facet" a powinnas uzyc slowa "czlowiek" (w odniesieniu zarowno do mezczyzny i kobiety) - pamietaj ze w wiezieniach siedza rowniez osobniczki tzw plci piekniejszej, czesto za naprawde obrzydliwe zbrodnie... chcesz przykladow?

Gość Krnąbrna Zosia
sorki....do przemocy seksualnej (bo o takiej tutaj mówimy) w większości zdolni są tylko i jedynie faceci.... to oczywiście "tylko" moje zdanie, ale na pewno go nie zmienię....

Gość zoska przesadzilas
witaj w klubie komorko nr. 2 :D ps. "w większości zdolni są tylko i jedynie faceci" - kto jeszcze uwaza ze to zdanie nie ma sensu? :P

Gość Krnąbrna Zosia
To tylko część zdania, a nie całe zdanie. Nie zauważyłeś? Ciekawe dlaczego...:D:D:D Nie rozumiesz? Cóż, nie pomogę....

Gość zoska przesadzilas
grzezniesz, oj grzezniesz.. przyjrzyj mu sie uwaznie lepiej... :P

Gość Krnąbrna Zosia
Dlaczego? Sorki, nie mam ochoty na dyskusję z kimś kto mnie obraża. Lubię kulturalnych ludzi, którzy znają znaczenie słowa "szacunek".

Gość Krnąbrna Zosia
"przyjrzyj mu się uważnie lepiej" - temu też warto sie przyglądnąć chyba. Cześć!

Gość zoska przesadzilas
Ty zaczelas, zapewne nieswiadomie poniewaz nie rozumiesz tego co piszesz (mimo ze doszlas juz do poziomu skladania zdan zlozonych). No coz.. nie bede Cie doksztalcal, od tego jest szkola. Zegnaj.

Gość USA
+żołnierz+bezkarność=gwałt,napalm,śmierć W ich wojsku jest dużo osób pochodzenia żydowskiego i w ten sposób wetują sobie niemożność rzucenia na państwa arabskie bomby atomowej i tak jak w Palestynie krzdzieży następnego państwa !

Gość a ja swoją drogą uważam
że może Polacy kradną, ale moralnie są 100 metrów ponad Amerykanami (jako całością, średnią z całości itd, wiecie co mam na myśli). Przykładem był dla mnie huragan, który zniszczył tam prawie całkowicie jeden ze stanów, zamieszkany w sporej części przez czarną ludność. Przeciez to co tam sie działo to byłą masakra- gwałty, kradzieże, zabójstwa, co to w ogóle było??? Mówcie co chcecie, ale kiedy u nas były jakieś powodzie czy coś ludzie zachowywali się inaczej.

Gość kikikiki
a ja uważam ,za człowiek z natury jest zły,i nic mojego zdania nie zmieni nie sztuka komuś wrzucić złotówke do kapelusza czy inny duperel człowiek to bestia,aż jak już poczuje bezkarnośc(w czasie wojny) to już amen 9w czasie wojny)

Gość kikikiki
a co tu dużo szukaś,w czasie drugiej wojny co się działo,niestety każdy myśli tylko o własnym życiu,już kij ,ze o własnym.ale denuncjować kogoś bo jest żydem i grabić potem jego majątek pamiętam czasy PRL kolejkowe,ludzie za sraj taśmą by się zadeptali,dzicz

Gość niestety tak było

Gość desaparecido
No i widac jakie jest prawdziwe oblicze wojny i okupacji Iraku :O Wmawia sie ludziom, ze to teraz tylko "misja pokojowa", ze Irakijczycy wrecz nie chca by wojska amerykanskie opuczaly ich kraj... Tego gwaltu winni sa nie tylko zolnierze ale i G.W.Bush

Gość stewan
Oni wcale nie gwalca tych dziewczyn one same przychodza do obozow i oddaja sie zołnierzą w zamian za jedzenie. A ze za stosunek dostaja snickersa albo kromke chleba to inna sprawa.

Gość głupi to żart smarkaczu
a wykorzystywanie czyjejś tragicznej sytuacji (głód) to nie gwałt?