Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość choppa

Pierwsza wizyta u ginekologa

Polecane posty

Gość choppa

Mam moze dziwne pytanie czy ginekolog przy badaniu moze wzrokiem sprawdzic czy osoba jest dziewica czy nie poprostu golym okiem czy moze musial by wykonac jakies badanie czy cos takeigo?

Gość pytanie dot czego innego
chodzilo czy da rade zauwazyc:o

Gość choppa
dokladnie o to co wyzej napisal ktos CZY DA RADE ZAUWAZYC GOLYM OKIEM PODCZAS BADANIA

Gość A ja..........................
Czyli że chcesz skłamać ginekologowi???????? I nie wiesz czy zauwazy że skłamałaś?

Gość choppa
haha nie pytamz ciekawosci czy da sie rade zauwazyc golym okiem czy kobieta jest dziewica czy nie

Gość mimiiiiiiiiiii
a dlaczego nie chcesz,aby nie ginekolog wiedział,że jesteś dziewicą?? Nie rozumiem tego. Ja bardzo długo byłam dziewicą i mojego ginekologa to nie zdziwiło

Gość A ja..........................
To się tak z ciekawości ginekologa zapytaj, zamiast ludzi na forum. Myślisz że tu ktoś jest ginem albo posiada takie umiejetności? A może książki medyczne poczytaj....

Gość choppa
po prostu pytalam czy da sie zobaczyc golym okiem czy ktos jest dziewica czy nie

Gość choppa
po prostu pytalam, po prostu pytalam nooo.... No po prostu pytalam..........

Gość wizyta u gina
A ja mam inne pytanie co bedzie jak dziewczyna idzie do gina ... logiczne ze zapyta sie czy wspolzyla pani. Ona powie ze nie , zbada ja a tu sie okaze ze blona dziewicza przebita. Zapyta sie to pani wspolzyla czy nie? A tu sie okazuje ze przez masturba.... uszkodzila blone. Wtedy to sie spalic tylko ze wstydu heh. . . czy takie wydarzenie ma miejsce jak myslicie?

Gość Unknown1
Przeciez czasami dochodzi do przerwania błony nie przez sex i nie przez masturbację, ale np jak błona jest w miarę cienka i delikatna i np przy duzym wysiłku fizycznym itd. Spoko....

Gość yyyyyyyy
Wow ja wlasnie sie przygotowywuje do pierwszej wizyty troszke sie boje a raczej wstydze. Nie wiedzialam ze dziewictwo mozna stracic przez wysilek pierwsze slysze. To ja np. jestem sportsmenka bieganie granie non stop masakra

pytanie dot czego innego w miarę inteligentnej osobie taka odpowiedź jakiej udzieliłam by wystarczyła błona może być na tyle elastyczna, że nawet po współżyciu nie ulegnie większemu uszkodzeniu i tylko patrząc gołym okiem ginekolog mógłby pomyśleć, że kobieta nadal jest dziewicą. Równie dobrze błona może mieć postać szczątkową albo może ulec uszkodzeniu z byle jakiego powodu, dziewczyna może być dziewicą a ja nie wiem czy lekarz zawsze to zauważy, dlatego przed badaniem pyta Błona może być tak gruba, że lekarz od razu będzie widział, że kobieta jest dziewicą, bo współzycie w jej przypadku nie byłoby możliwe.

Gość yyyyyyyy
ciekawe a tez uwazasz ze blona moze sie sama przebic przez nadmierny wysilek sportowy

Gość Unknown1
no przeciez napisała"może ulec uszkodzeniu z byle jakiego powodu"!

Gość okey
Bo ginegolog ma taki noktowizor, gdzie w podczerwieni dziewicą zapala się lampka na czole...Słowo daje wakacje się zaczęły i dzieciom głupoty do głowy przychodza...

Gość yyyyyyyy
opps przepraszam :)

Gość yyyyyyyy
Okey" hahaha to bylo niezle lampka na czole laser normalnie haha

Gość okey
Na medycnie chyba tego nie uczą... Telepatia dla zaawansowanych, czyli jak określić stan pacjentki bez badania... Czasami prościej pomyśleć niż wykonać szereg czynności zakładając bzdetny temat..