Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Egon z NRD

Jak waszym zdaniem powinien być latem ubrany seksi facet?

Polecane posty

Gość kropla piasku
jeansy i czarna koszula z krotkim rekawkiem rozpieta u gory na dwa guziczki ..uwielbiam prostote :)...sprawia ze mezczyzna niekoniecznie przystojny zwraca moja uwage:)...nie wyglada wtedy jak wypacykowany facet ktorywylazl z solarium w obcislym topie...zawsze mnie to wtedy zastanawia czy nie znalazl swojego rozmiaru i kupil o numer za maly :)

Gość kropla piasku
hmm ale ja lubie kolor czarny:)...

ja nienawidze jak facet ma obcisla koszulke. kojarzy mi sie tylko i wylacznie z ciota

misie cynisie ja naturlich tylko nie słyszałem o klimatyzacji na dworze w Republice Federalnej:).

misie cynisie dobre:).Brawo.Taki ze mnie Egon jak z koziej dupy trąba heheheheh.W polsce mieszkam, to dupsko poci mi się w upalne dni na dworze;).

mała marudząca jesteś w desperacji?;) Ja żonaty jestem, poza zasięgiem /ale nie będę mocno się opierał;)/

Gość czekoladowa krecja
egon frajerze spadaj lobic rody na innym forum

...hormonki szaleją :(...skoro masz juz swoją panią, to nie bedę włazić między wódkę a zakąskę.... żonkę spytaj, jak powinieneś być ubrany

Gość oj Egonku
najlepiej wygląda facet jak mu się wypukla :D to musi być widać co nosi w spodniach :P

Gość telefon w kieszeni
????

Gość oj Egonku
właśnie tak to w życiu jest ;) faceci oczekują nagich piersi na ulicy,gołej cipki jak się schylamy,a sami czym mogą się pochwalić :P telefonem w kieszeni :D - i to najlepiej starszym modelem,bo są większe :D

Gość oj Egonku
pilnuj jej ;) jeszcze nie wiadomo co życie przyniesie :D zawsze warto zaimponować :D a swoją drogą co masz w domu to pewnie cenne jest :D

Gość magdalenka81
bojówki długości dwie trzecie (lekko odsłaniające łydki), lub klasyczna długość, krótkie spodnenki (jesli ma zgrabne nogi:P) rozpinana jasna koszula z krótkim rekawkiem, lub jasny t-shirt , zresztą jak jest fajny facet to na ciuchy sie nie patrzy:P

Gość keczup ej

Gość Głupawka 23
Mój nosi spodenki za kolana (a nogi ma zgrabniejsze od moich!!), standardowo białe skarpetki z adidasami, do tego biała bądź niebieska koszulka + koszula z krótkim rękawkiem:) innym razem jeansy i koszulka polo itp.:) Nie cierpię jak chłopak nosi spodenki zzzzaaaaa krótkie!! bleee no i oczywiście te obcisłe koszulki heh:)