Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Egon z NRD

Prostactwo na forum mnie rozkłada na łopatki.

Polecane posty

Gość mnie tez
hm nie tylko ciebie ;)

Gość to wdziej biustonosz
wtedy nie beda sie rozkladaly :P

Gość no w sumie
egon spadaj na grono mietki ciulu bo wiem ze to ty

Gość Egon - moj pies tak sie wabi

czemu mnie Ci żal? MI żal mojego psa, że nazywa sie tak samo jak ty kretynie...

Egon - moj pies tak sie wabi -to świadczy o twoim ubóstwie intelektualnym.Przetłumaczę:to znaczy, że głupi/a jesteś.Brakuje rozumku!

Gość Feluś
nie wiem dlaczego , ale czuje pewną antypatie do tego typa chociaż go nie znam kolejny frajer na forum , który ledwo co wejdzie juz narzeka :o

mój facet jest - błogosławiony internet.Siedzisz cicho i anonimowo przed kompem.Jesteś bezpieczny.Szkoda, że nie możesz powiedzieć mi tego twarzą w twarz.Zapewne zesrałbyś się ze strachu.

Gość ewidentnie
typ przegrał życie i szuka akceptacji bujaj wory frajerze

Gość ewidentnie
u jaki napinacz hahahah dziecko idz spac bo smieszny jestes

a jak niby sie to moje zacofanie i niewykształcenie objawia? W tym że nazwałem psa egon i ośmieliłem sie tym samym obrazić Ciebie chuju niemyty? Myślisz że nie przeklinając i wpierdalając w swoje wypowiedzi wyszukane słowa jesteś kimś lepszym? tak na prawde to jestes pryszczatym trolem z małym ciulikiem. Wez spierdalaj albo idz spac :]

Egon - moj pies tak sie wabi objawia się twoim chamstwem i prostactwem.Są rzeczy, których człowiek na poziomie nie robi.I nie chodzi tu o przeklinanie, ale o to jak odnosisz się do innych ludzi.Jesteś zwykłą furą gnoju.

A moze to samo mysle o Tobie? czemu mam hamować swoje negatywne uczucia które dotyczą ciebe? Nie lubie cie i mowie o tym wprost. Irytuja mnie wszystkie słowa napisane przez ciebie na tym forum i najchetniej wywaliłbym cie stad. Jestes malkontentem - takich tutaj na pęczki jest. Nie jestes nikim oryginalnym, a jedyne co tu wniosłeś to zamęt i irytacje. Nie jestem chamem ani prostakiem, ale czasami nie moge sie powstrzymać i musze wybuchnąć - jesteś chujem!! ps. A tak w ogole ty zaatakowales mnie pierwszy - ja tylko o psie napisałem, co nie jest chyba obrazą, zwłaszcza że nadawanie ludzkich imion zwierzętom jest powszechnie stosowane. ps2. wypierdalaj

Grzejesz mnie gościu.Jak jesteś tak impulsywny to mogę pierdolnąć cię porządnie w ryj.Nie znasz mnie złamasie.Na jakiej podstawie mnie oceniasz?Ja ciebie już mogę, po tym co napisałeś.Jesteś zwykłym matkojebcą zoofilem.I kaprawym skurwysynem.Tyle. Ps.Powszechne nadawanie imion ludzkich zwierzętom to debilizm.

Gość to jak nazywac psy
to jak nazywac psy? kocimi imionami?

Egon - jak Cie siła prześladuje to idz przeruchaj swojego starego. Teraz ty wyskakujesz mi z matkojebcą a to swiadczy o twoim debiliźmie - nie mieszaj w nasze potyczki mojej rodziny! Ty byś mnie raczej nie pierdolnął, bo za słaby jestes. Znam swoje możliwości i nie takim pozerom sie jebało, wiec zamilcz cioto. Tyle twoje, co sie nagadasz, a pozniej z dumy zjedziesz na recznym przed zasnieciem. Jestes tylko pojebanym cfaniakiem który wszedł na forum zeby ponarzekać i zakładać durne tematy, w których nei maszn ic do powiedzenia a nastawiane są tylko na jedno - na obraze i kłótnie. Wez spierdalaj bałwanie, bo mi przykro jest jak obnażasz swoją głupote... Czekaj zeby ci STAZI dupy nei przeruchało, ty jebany pomiocie Honeckera..

to jak nazywac psy Pikusie,Reksy,Asy przecież tego jest dużo.A co ma powiedzieć np pan Filip gdy idąc ulicą słyszy:\"Filip do nogi\"?Kiedyś jechałem windą z sąsiadką, która ma na imię Barbara.I usłyszeliśmy mniej więcej taki tekst \"Anka przynieś ścierkę bo Basia ma znowu sraczkę\". Chodziło oczywiście o pieska Basię.Żenada.Dobrze, że chociaż sąsiedzi sprzątają po swoich pupilach.

Egon - moj pies tak sie wabi- nie strasz nie strasz bo się zesrasz.Tak się składa, że chętnie dam ci w ryj.Może mała ustawka?

Ustawka? czemu nie :) chetnie zobacze jak spierdalasz, albo lepiej jak sie czołgasz :]

Gość Malinkas
Prostactwo to malo powiedziane, kiedy zalozysz jakis topic to zaraz znajdzie sie paru takich co zmiesza cie z blotem, albo wpisze swoje bezswnsowne wyowiedzi. Czasem sie zastanawiam skad sie tacy ludzie bora, chyba sie sieja;)

Ty bedziesz spierdalac :] Katowice Ligota :]

A to się pięknie składa.Z katowic do mnie jest niedaleko.W połowie drogi to będzie Toszek lub Strzelce.A jak bardzo chcesz to możemy się spotkać w Zabrzu.

a po co mam do ciebie jechac? mozesz tu sie pofatygowac :] Moge przyjechac do zabrza, do bytomia, a nawet do sosnowca - mam w dupie to gdzie Ci wpierdole :]