Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bzybzy

!!!!!!!!co zrobiliście najbardziej szalonego w swoim życiu !!!!!!!!!

Polecane posty

Gość bzybzy

proszę wpisujcie co w waszym życiu było najbardziej szalone i czego nie zapomnicie do końca swojego życia POŚMIEJEMY SIĘ TROCHĘ ALBO WSPÓŁCZUJEMY

Gość bllllleeeeeeee
zesikałem się w autobusie. Powaga po protu nie byłem nażany ani naćpany ale mi się zdażyło potem okazało się że to zapalenie pęcherza. Straszny ból a potem brak kontroli :o

Gość jaki sliczny
to nie bylo szalone,bylo straszne chyba,co?

Gość a jak to smakuje
a ja miałam kiedys w PKsie samoczynny orgazm... nikt na szczęscie sie nie zorientował.. zrobilam sie tylko czerwona..

Gość wyszlam za maz
za faceta, ktorego znalam 2 miesiace. Slub cywilny za granica nikt o tym nie wiedzial. Po powrocie do Polski nie zglosilam tego wiec kolejne 5 lat bylam panna wg prawa. Rok temu wzielismy slub jeszcze raz w Polsce i dopiro wtedy przyznalismy sie rodzinie. Ale bylo warto

Gość malfred
ja wkręciłem sobie palec w maszynkę do mięsa. Krew się lała ale dopiero na pogotowiu sobie zemdlałem🖐️

Gość rumiany Boluś
podrapalem sie duzym palcem lewej nogi w prawe ucho.

Gość jestem tu nowa witajcie
kiedys bedac wychowawca na koloniach zabralam w nocy dziewczyny z mojej grupy na dyskotekę, mialy po 14lat parę dni temu skorzystalam z propozycji ludzi, ktorzy przyjechali po wodę oligocenską do okolicznego zrodła - zaproponowali, ze mnie podwioza, bo jada do innej studni

skoczylam z jakis 6-8 metrowych skal do morza. nie wiedzialam, co jest pod spodem... a bylo gleboko :P

Gość pierdziel
po dobrym seksie, chciałem cicho pierdnąć a poszła kupa ! wyczekałem, aż pójdzie do łazienki i prześcieradło wywaliłem na klatkę potem 1000 razy się pytała o swoje prześcieradło

Gość mam 18 lat....
persymonia >>> na glowke?

Gość bzybzy
bylam swego czasu tak napalona , ze biegalam po wsi i robilam : bzyyyy bzyyyy az mnie soltys siatka na muchy poskromil.

Gość bartoszopot
a ja właśnie podczas sexu puściłem takiego bąka że siara jak cholera,najgorsze było to że strasznie capiło

Gość rumiany Boluś
ja niczego szalonego nie zrobilem ale skoro o bakach to trener Janas puscil baka na boisko. ciekawym czy przeciwnicy czuli?

Gość bartoszopot
ha ha:P

Gość HILKA
ja nasrałam w wozie policyjnym bo nie chcieli mnie wypóścić się wysiusiać (byłam narąbana zanim otworzyli te kraty z tyłu było po wszystkim)

Gość HILKA
ja nasrałam w wozie policyjnym bo nie chcieli mnie wypóścić się wysiusiać (byłam narąbana zanim otworzyli te kraty z tyłu było po wszystkim)

Gość HILKA

Gość pupoman
łapałem za pupy obce dziewczyny na ulicy !!! MNIAM! ;)

Gość bleblebleble
nagrywałam z qumpelą swoje bekania na kasety magnetofonowe,a potem wieczorem otwierałyśmy okno ,stawiałyśmy magneta na parapet i puszczałyśmy ten łabędzi śpiew na cały regulator...a ulica baaardzo ruchliwa:-D wszyscy się rozglądali i nie wiedzieli o co chodzi :-D

Gość nic ale to absolutnie nic