Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość artur123

owłosienie na plaży

Polecane posty

Gość artur123

Czesc mam 15 lat i mam problem czy golić owłosienie pod pachami czy nie .Bylem dzisiaj z kolegami na plaży i każdy facet i chłopak mial owlosienie pod pachami czy mam ogolić pachy czy zostawić jak w tej chwili mam.Ale jak ogole i koledzy powiedza ze jestem gey to jak mam się bronić ze nie POMOCY.

Gość dbanie o higienę
i nie śmierdzenie potem to nie jest to samo co bycie pedałem. jesli uważają, że prawdziwy mężczyzna ma zapocone futro pod pachami i nie myje się częściej niż raz na trzy dni, to do końca życia będą walić gruchę.

jak najbardziej gól, a jeśli masz jakieś obiekcje to przynajmniej przytnij na krótko bo wiszące frędzle u faceta są ochydne

Gość tez tka uwazam
moj facet goli i tak mi sie wlasnie pdoba. ale ja nie chcesz tka 'radykalnie' to krotko przytnij wiszace wlosy sa fuuuj!

Gość tez tka uwazam
a jak beda docinki ze jestes gejem to powiedz ze dziewczyny nie lubia takich owlosionych malp;) moze koledzy tez zaczna golic :P

Gość newewe
przytnij, a nie gol, bo pewnie bedzie cie szczypac, a pewnie nie beda sie czepiac jak bedziesz miał włosy, tylko krótkie

Gość mój facet goli
i słusznie. każdy kto się ogoli już nie chce wracać do stanu sprzed golenia.;) chyba, że ma zapalenie mieszków włosowych albo podobną przypadłość, ale to już sprawy chorobowe.