Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lololola

czy mozna zakochac sie jeszcze raz w eks?

Polecane posty

Gość lololola

czy mozna zakochac sie po raz drugi w tej samej osobie kiedy wczesniejsze uczucie wygaslo? nie mowie tylko o powrocie do eks, ale o zakochaniu sie ponownie?

Gość Mr. Nobody
Tak na marginesie - jesteś kobietą? Bo ja mam właśnie podobny dylemat. Chciałbym żeby moja ex do mnie wróciła, chciałbym o nią ponownie zawalczyć, ale nie mam pojęcia czy ona cokolwiek do mnie czuje. Jak się rozstawaliśmy to miała wątpliwości. Teraz minęło 5 miesięcy, ja ją ciągle kocham, ale czy ona mnie również??? Oto jest pytanie.

Gość aaa...
Mr Nobody dlaczego sie rozstaliscie no i czy utrzymujecie jakos kontak t ze soba

Gość Mr. Nobody
W zasadzie to nawet nie wiem jaki był konkretny powód rozstania. Po 2,5 roku razem przyszło chyba jakieś znużenie, wkradła się rutyna. Mieliśmy też kłopoty łóżkowe, ale wolę się o tym nie rozpisywać. Teraz utrzymujemy kontakt tylko sms-owy od czasu do czasu. Wymieniamy smsy może raz, góra dwa razy w tygodniu.

Gość erinerin
lolola, mozna. z tymze ja cierpie z tego powodu bedac obiektem wzdychan do mnie mojego bylego chlopaka - a jestem teraz juz mezatka i bardzo kocham swojego meza. ow eks porzucil mnie dosc szybko, zawsze byla jakis taki niezdecydowany. spotykalismy sie 4 lata temu. 2 lata temu, kiedy juz wiedzialam, ze wychodze za maz (mojego obeznego emza znalam od dawna, troche nam zajelo zrozumienie, ze jestesmy dla siebie stworzeni) w kazdym razie wtedy to wlasnie ow eks zaczal sie mna znow interesowac.. probowal mnie kilka razy pocalowac.. stanowczo gasilam te jego zapedy. kilka miesiecy przed moim slubem powiedzial mi, jak bardzo zaluje, ze nie widzial wtedy, 4 lata temu, jak bardzo mu na mnie zlaezy etc. ze byl glupi, ze chcialby odkrecic czas.. dla mnie jest to przeklenstwo.. lubie go jako kolege, ale chyba bede musiala w sposob zdecydowany zerwac wszelkie kontakty