Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w zakłopotaniu.....

CZY RANDKI W NECIE TO MIEJSCE...

Polecane posty

Gość terra
co to znaczy, ze jestes IDOLKA ronaldo, ladna kasiu? :P chyba fanka....

Gość ladna kasia
o pszepraszam rzeczywiscie jestem jego fanka mam nawet jego plakiat

ladna kasia Już doszliśmy do tego, że ani ja nie jestem w Twoim typie, ani Ty w moim, więc nie rozumiem dlaczego mi jeszcze głowę zawracasz :o terra Po jednej nieudanej próbie mówisz \"nie\"? Czyli rozumiem, że jakbyś nacięła się w ten sposób w realu, to też zrezygnowałabyś z poznawania ludzi w ten sposób? :o Daj spokój, jedno niepowodzenie to nie jest racjonalny powód.

Gość ladna kasia
>Przytulacz leeeee pewnie bzydki jestes i masz bzydka laske:-( dlatego tak piszesz

Gość ZytaG.
no ja idę lulu. dobranoc i cmokaski sami wiecie w co 👄

Gość ladna kasia
nie ma w naszym kraju ladnych chlopcow wszedzie same pasciury i kaszaloty takie mizerne i malomeskie

Gość terra
Przytulacz - ach, nie bede sie rozwlekac nad historia tej znajomosci. mialam na mysli to, ze, owszem, gdybym poznala pana w realu, dalabym mu sie omotac, ale niedlugo by to trwalo... jak poznaje sie zwykle plec przeciwna? najczesciej przez znajomych, ktorzy wiedza wiecej o danym czlowieku, niz Ty.. w necie nie ejstes w stanie tego sprawdzic.. opierasz sie tylko i wylacznie na tym, co dana osoba do ciebie pisze.. nawte przes telefon moze slodzic.. mialam wtedy 19 lat, bylam pelna wiary w ludzi.. nie, nie naiwna - pelna wiary w to, ze ludzie sa z zasady dobrzy. Im jestem starsza, tym bardziej przekonuje sie o tym, ze tak nie jest. zwlaszcza, kiedy poznajemy kogos pzrze internet, ktory daje ogromne poole d popisu klamcom i gnojom.. bo co to za problem, przeciez mnie nie widzi.. napsize, ze jestm taki/a, potem w realu troche poudaje...

Gość ladna kasia
>Przytulacz pozdrawiam brzydalku:-)

Gość ZytaG.
ok, nikt mi nie powiedzial dobranoc zapamiętam sobie:(..Przytulaczu i reszto :(

terra Zatem powodem Twojego niepowodzenia było życiowe niedoświadczenie i prawdopodobnie lekceważenie pewnych spraw w kontaktach z tym człowiekiem, więc nie zwalaj całej winy na to, że poznałaś go akurat w necie. Poza tym swoje zdanie na ten temat wyraziłem w tym: \" trzeba umieć prowadzić rozmowę w taki sposób, by dowiedzieć się najistotniejszych dla nas rzeczy o tej drugiej osobie i tym samym sprawdzać prawdomówność rozmówcy przy każdej możliwości - a to naprawdę jest realne; trudne, bo trzeba się wykazać inteligencją i jako taką wiedzą ogólną, ale jak najbardziej realne; jak się dobrze zastanowicie, to jest wiele tematów, w których rozmówca kłamać nie może, a jeśli już się tego dopuści, to w miarę łatwo to wychwycić; z pewnością pomoże w tym doświadczenie w takich kontaktach..\" Jeśli ktoś inteligencją nie grzeszy, nie jest zbyt spostrzegawczy, dociekliwy, nie dysponuje ani odrobiną sprytu, to łatwo będzie go oszukać tak w necie, jak i w realu, nie sądzisz? Jeśli dochodzi do tego naiwność, czy pobłażanie pewnym zachowaniom, to rozczarowanie masz gotowe. W takim razie dlaczego traktujesz net jako samo zło? :o Ponadto internet ma jeszcze jedną poważną zaletę, o której dotąd nie było tu mowy - w przeciwieństwie do kontaktów w realu daje NIEOGRANICZONĄ możliwość poznawania ludzi, włączając w to inne narodowości i rasy. Pod tym względem nie istnieje lepszy sposób znalezienia wymarzonego partnera :)

Gość terra
dobranoc,Zyta, ja tez juz ide spac

Gość terra
Przutulaczu, sama przyznalam ile wtedy mialam lat i co mna kierowalo. Mysle, ze nalezy rozroznic inteligencje od doswiadczenia zyciowego. Mlody czlowiek bardziej wierzy w prawdziwosc uczuc, duzo intensywniej przezywa 'zakochanie'. czy jest inteligentny czy nie. A przegladajac rozne czaty i fora widac, ze wiekszosc 'flirtujacych' to nastolatki..

terra I dlatego za pierwszy powód Twojego niepowodzenia uznałem niedoświadczenie życiowe. Coś się nie zgadza? :o

Gość terra
wrrr.... denerwujesz mnie.. a jak myslisz, w jakim wieku sa osoby, ktore ten topik czytaja? wlasnie te mlodziutkie, niedoswiadczone.. buszujace po necie w nadziei poznania milosci swojego zycia.. a potem przychodzi ogronmy zawod.. i nierzadko, emocje trudne do ujarzmienia

Gość terra
dobranoc

Zdaję sobie sprawę, że to czasem denerwujące jak ktoś ma rację :o Poza tym, prowadzisz jakieś statystyki, że wiesz ile ludzi w jakim wieku tu zagląda? Bo ja widzę tu też mnóstwo ludzi w wieku 20-kilku lat, nierzadko pod 30-tkę, a nawet i po 30-tce.