Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fili

1 rozmowa o prace aaaaaaaaaa!!!!help me!!!

Polecane posty

Gość fili

jutro mam 1 w swoim zyciu rozmowe kwalifikacyjna aaaaaaaa!!! ma byc to robota tymczasowa w dziale reklamacji! moze jakies rady?jak sie ubrac i o co moge sie pytac?niestety zadnego doswiadczenia nie mam wiec jak im to powiedziec zeby nie zostac odrazu skreslona?:(

Gość fili
mialo byc:o co moga sie pytac?:)

Gość tak mysle ze to wstyd
jak w dziale reklamy, to pewnie beda chcieli, bys sprzedawala powierzchnie reklamowe. Lub bys wymyslala teksty reklamowe. oba "stanowiska" wymagaja kreatywnosci, pewnosci siebie, zaangazowania i skutecznosci. Poniewaz nie kazdy sie do takiej pracy nadaje, zapraszaja na rozmowy tez osoby bez doswiadczenia, by wylonic ewentualne talenty w tej dziedzinie. pytac moga naprawde o wszystko, bo beda chcieli zobaczyc, jak sie wypowiadasz, jaka masz sile przekonywania itd..... nie stresuj sie, jesli to taka praca, o jakiej napisalam, to nie warto nerwow sobie psuc. Jak sie nadajesz i kreci cie takie cos, to spoko, masz szanse sie dostac. i tyle.

Gość beckowa
w dziale reklamacji, a nie reklamy... boszzz

Gość tak mysle ze to wstyd
i co tam będziesz miała robić???? ile masz lat, studiujesz, skonczylas cos?

Gość pannawdowa
przede wszystkim mówić po polsku. Zadne takie "help..." sorki, itp Zimno się robi od tej "angielszczyzny" w największy upał. Nawet powodzenia nie chce mi się życzyć takim "lingwistkom"

Gość fili
jest to praca na 3 miechy,nawet nie wiem co nalezy do moich obowiazkow!poprostu zadzwonilam pod podany nr i babka mi kazala jutro przyjsc i zabrac ze soba CV.Nie mam zadnego doswiadczenia:(ucze sie zaocznie a od pazdziernika chce isc jeszcze na dzienne

Gość fili
a czy do CV pisanego na kompie musze dolaczyc fotke??