Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

VVV

Mogę z kilkoma na raz?

Polecane posty

Mogę korespondować z kilkoma dziewczyanmi z serwisu randkowego na raz? Chyba nie ma w tym nic złego, one pewnie tez tak robią a poza tym , gdybym zawsze ograniczał się do jednej to byłbym często skazany na bezowocne czekanie. Mogę spotykac się z kilkoma z nich jednocześnie? (no nie wym samym miejscu i czasie, wiadomo o co chodzi) ? Przecież początkowo tylko się kolegujemy. A kolegowac mozna sie w zwieloma osobami, czy już nie? No bo wiem, ze gdybym z którąs zaczal trzymac sie za rece, itd no to juz tylko z jedną ale interesuje mnie czy jest cos zlego w spotykaniu sie z kilkoma tak po kolezensku. Jazda na rowerze wspolna na przyklad?

powiedzcie. Moze i mi nie byloby przyjemnie gdybym wiedzial zedziewczyna tez spotyka sie z wieloma ale pewnie dziewczyn tez tak robia. No sam nie wiem, w sprawie korespondencji to wiem ze nic zlego z wieloma ale spotykac sie to moze jednak z jedna w jednym czasie? A moze nie ma jednak nic zlego ze z wieloma? Powiedzcie wreszcie cos!:)

Gość ja sem zuzanka
No co ci powem , niby można ale skoro masz wątpliwości to może nie można? Nie szukaj uspraiwedliwienia jeśli smemu wydaje Ci się że powinno być inaczej.

Gość asdfghjklkjhgtr