Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aszkin20

Zle sie czuje od wczoraj- pomocy

Polecane posty

Gość Aszkin20

Wczoraj bylam na poprawinach i dosc sporo zjadlam taiego "cieżkiego " jedzenia. Dzisiaj od rana mam biegunke i boli mnie brzuch. czy to zatrucie pokarmowe i jakie srodki moga byc pomocne?

Gość jatamanka
smecta do kupienia w aptece proszek do picia tani a bardzo pomocny

Gość Leopold Snopecki
Właśnie wróciłem z Bakczysaraju, gdzie podróżowałem tropami Mickiewicza:o Nie darzę wielką sympatią tego wieszcza, więc ta wyprawa była dla mnie istną drogą krzyżową :o Gdy błąkałem się znudzony po stepie spotkałem na swej drodze uprzejmych Tatarów, który przekonali mnie na migi do skosztowania ich lokalnych wiktuałów. Niemal siłą zaprowadzili mnie do ich knajpki, gdzie w progu stał srogi właściciel lokalu. Tak surowo zmierzył mnie swymi skosnymi oczyma, że nie osmieliłem się zaprotestować, gdy na stół wjechała gigantyczna porcja czeburieków. Nie przepadam za tego rodzaju kuchnia, ale zjadłem wszystko żeby właściciel nie poczuł sie urazony. Atmosfera nieco się rozluzniła i nawet zaczeliśmy troche żartować z ich smieseznych spodni, nagle jakby spadł na mnie grom z jasnego nieba. Poczułem ten jakże dobrze mi znany ucisk w jelitach :o Czym prędzej musiałem biec do ustępu. W sanitariacie okazało się, że się zatrułem :o, a Tatarzy sie obrazili :o