Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ererere

depilacja pod pachami szkodliwe?

Polecane posty

Gość ererere

Zauważyłam że mnustwo kmobiet wyrywa sobie włosy p[od pachami. Kiedyś probowałam też tego sposonbu, alwe dowiedziałam sie że to jest szkodliwe. Oświećcie mnie jak możecie prawda czy fałsz?

Gość ererere
Sorki trochę szybko pisałam i poplątanie wyszło z pomieszaniem, ale mam nadzieję że rozszyfrujecie o co mi chodzi Pozdrawiam

ale w jakim sensie to ma byc szkodliwe? Czemu ma szkodzić metoda której używam? :D

Gość ererere
Słyszałam że pod pachami znajdują sie jakieś receptory...i że nie wolno ich drażnić. Tyle tylko wiem i właśnie chce znależć tutaj odpowiedź

Gość ererere
Papierowe nożyczki, a ile razy próbowałaś?Może negatywne skutki wychodzą po jakimś czasie i dłuższym stosowaniu tego sposobu?

no wiesz...lepiej jakies konsekwencje niz dżungla pod pachami...-coś za coś...

Gość poki co żyję
a to już, zaraz niech policzę :p 13 lat tak robię narazie nie zauważyłam żadnych efektów ubocznych, pierwszy raz o tym słyszę, możecie mnie doinformować ?

Gość poki co żyję
ale słyszałam, że wyrywanie brwi może być niebezpieczne, bo coś tam, nie pamietam tak żeby to napisać

Gość ererere
też coś mi się obiło o uszy o brwiach żw nie wolno wyrywać ich na górze. No i też to ma związek z jakimiś receptorami. Tyle tylko wiem

Gość gość
Tresc komentarza

Gość Jula 30
Naturalne metody są najlepsze Od ponad dwóch lat stawiam na pastę cukrową. Nie mam żadnych problemów z wrastającymi włoskami i bliznami. Na początku chodziłam do sklepu gotową pastę cukrową, teraz robię ja sama. Tutaj znajdziesz trochę informacji http://depilacjacukrowa.com.pl/zalety-depilacji/

Gość Funny 21
Polecam naturalne metody Od ponad dwóch lat stawiam na pastę cukrową. Do tej pory widzę same plusyPasta cukrowa usuwa nawet te najmniejsze włoski. Na początku kupowałam gotową pastę cukrową, ale można ją zrobić samemu. Jak chcesz trochę informacji to poczytaj http://depilacjacukrowa.com.pl/zalety-depilacji/

Gość kosmetyczka 29
Moja przyjaciółka zrobiła sobie depilacje laserową, to był gabinet z laserem Palomar Vectus. Jest mega zadowolona. Wcale nie musiała robić wielu zabiegów. Było w sumie bezbolesne. Po innych laserach podobno można mieć nawet oparzenia. poczytajcie o nim, ma super recenzje.

Gość Sandra 29
Znajoma poszła na depilację laserem, jak dobrze pamiętam, to dowiedziała się, że najlepszy jest Palomar Vectus . Jest mega zadowolona. Sama byłam pod wrażeniem rezultatu. Po pierwszym zabiegu było widać rezultat. To był świetny ruch. Skóra po depilacji nie była poparzona. W pełni zadowalający efekt. Jeśli macie dylemat czy warto zdecydować się na depilację laserową, to naprawdę mówię - tak warto. http://www.bagra.com.pl/zdrowie-i-uroda/depilacja-laserowa-zabieg-dla-kazdego/