Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kristian25

Dziewczyna z dzieckiem, same problemy, nie polecam

Polecane posty

Gość Kristian25

Dwa miesiące temu poznałem całkiem fajną dziewczynę, niestety po tygodniu przyznała się że ma syna, myślałem że sobie z tym poradzę, ale już mam dosyć. Praktycznie nie mamy razem jak wyjść, wszędzie chce zabierać dziecko. Teraz szef chce mi dofinansować wyjazd do Francji we wrześniu. Tez koniecznie chce brać dzieciaka. Mam już tego dosyć. Ktoś sobie lepiej radzi z cudzym dzieciakiem.

Gość Miiki
musisz być bardziej odpowiedzialny

Gość romcia ze spozywczego
za mlody jestes na kobiete z dzieckiem , za 5 lat to by juz nie byl taki problem; nie zmuszaj sie; w pozniejszym wieku wieksza przeszkoda moze byc ex , ktory sie chce widywac z dzieckiem ;)

Gość co za egoista z ciebie
ma się pozbyć tego dziecka, czy w lesie do drzewa przywiązać????? Stukij się w głowę. Czy gdyby to było twoje dziecko, to też byś tak reagował? Chcesz się bawić, to do piaskownicy, bo widzę, że do roli męzczyzny jeszcze nie dorosłeś

No to co ze chce zabrać dzieciaka? Przeszkadza Ci ten dzieciak? Jeśli tak, to po co się z nią spotykasz? :o Nie rozumiem!

Kobieta z dzieckiem potrzebuje dojrzałego mężczyzny, który poważnie myśli o życiu. To dobrze świadczy o Twojej znajomej, że chce spędzać dużo czasu ze swoim dzieckiem, na pewno kocha je ponad życie. A Ty wolałbyś aby okazała się wyrodną matką? Z pewnością nie jesteś facetem dla niej i mam nadzieję, że ona szybko to dostrzeże.

Gość Wood
Oj,ty niedojrzały typie!No,ale nie oszukujmy sie faceci boja sie takich sytuacji.Skoro ci ona nie odpowiada to znajdz sobie wolną kobiete,ktora bedzie na kazde twoje zawołanie.Faceci..Heh...

Gość Używanej bym nie chciał
a co dopiero taką z cudzym bachorem

co wy od niego chcecie ? Ludzie w jego wieku rzadko chca juz miec dziecko , wlasne dziecko , to cudze tym bardziej chyba. On sobie powoli zdaje sprawe , ze to go przerasta i chyba chce sie wycofac. Wolno mu. Co , ma sie bawic w milosiernego samarytanina ? To jego zycie , niech je ksztaltuje , jak mu sie podoba. Przeciez nie musi z nia byc. Czy nikt z was nigdy nie byl z kim i za jakis czas nie zrezygnowal sie rozstac ? Z jakiegos powodu ? Taki sam dobry i ten powod. 2 miesiace to dopiero poczatek znajomosci

Gość Klajdzbczzxcz
To po jakiego jej zawraca głowe??!!

Gość Klajdzbczzxcz
A bachor to może z ciebie skoro tak uważasz,wy faceci nigdy nam nie dorównacie.Nie pomyslisz sobie,ze może ją facet zostawił,to co ona ma tez dziecko zostawic,wez troche pomyśl,idioto!

Gość kurde julek
facet ma po prostu kompleksy bo dzieciak jest dla niej wazniejszy od niego tylko nie zapominaj ze dziecko bylo i bedzie z nia na zawsze a ty mozesz sie ulotnic tak jak i pewnie jego tatuś...

Gość eeeep
Alimenty ma duze ? Jak nie to nie warta skorka za wyprawke. Chyba ze jest szansa tak goscia przycisnac, ze sie bedziecie we trojke za nie utrzymywac :)

Gość eeeep
Eee tam - gdyby ja kochal to z calym "dobrodziejstwem inwentarza" :)

po co sie zadawal ? bo moze myslal , ze da robie z tym rade , ale teraz juz wie , ze nie da; To co , ze ktos ja porzucil ? To moze wy jeden z drugim sie nia zajmijcie ? Nie mozna z kims byc z litosci albo poczucia obowiazku. Zwiazek sie tworzy z wlasnej woli

Gość eeeep
A tak to po prostu towar z wada ukryta mu sie trafil - i ma dylemat gosciu czy uzywac dalej czy zwrocic na polke i poszukac lepszego egzemplarza ... :)

no wlasnie - i moze jej nie kocha ; przeciez to nie obowiazek zwiazac sie z kims juz na zawsze , bo sie z nim jest cale 2 miesiace; ona na pewno tez nie spodziewa sie jakiegos specjalnego trktowania

Gość Dziecko to nie dość
że koszty to i mnóstwo problemów. Kobietki naoglądają się klanów i innych głupich seriali i wydeje im się że dziecko to żaden problem..

Gość Klajdzbczzxcz
Okey,ale niech jej powi to prosto w oczy,a nie jej mydli!Tak ,bo wy faceci to małe chłopczyki,którymi trzeba sie zajmowac,juz jest cos nie tak jak kobieta poświca wiecej czasu dziecku niz tobie!

Gość eeeep
Dziecko to zaden problem gdy samemu sie jest doroslym - a ten gosc to dzieciak co sie bawi swiatem... A w kwestii kochania - zajrzycie w temat topicu - cos jeszcze wyjasniac ? Wg mnie - cienka prowokacja... Cos nam sie ostatnio slabo animatorzy staraja :)

Gość Słuchajskoro...
To dla ciebie zbyt duży obowiązek,to zmywaj sie i poszukaj innej.

Klajdzbczzxcz! Może tak bez generalizowania! Może i jestem małym chłopcem, ale jak już się czegoś podjąć to do końca! Nie mydl mi tu!

..Ja tam z takimi to nawet się nie zadaje. Poszukaj sobiej porządnej dziewczyny...

Niektore baby to by tak tych biednych facetow od razu po dwudziestce w obowiazki wpychaly. Faceci maja wiecej instynktu samozachowawczego , chca sie troche wybawic - i od razu a fe , maly chlopczyk , a fe , obowiazkow nie chce , dziecka nie chce , nie rozumie , ze dla laski dziecko jest wazniejsze. A czy to zle , ze on chce byc najwazniejszy przez jakis czas ? I ze nie chce z tego rezygnowac?

Gość eeeep
Nano - takiej co skrobie a nie wychowuje ? :)

ona znajdzie takiego , ktory nie bedzie mial nic przeciwko dziecku , moze tez jakiegos , ktory juz chcial miec dziecko , a baba nie chciala mu dac - a ty poszukasz takiej , z ktora wszystko bedzie po kolei; trzeba w zyciu brac to , czego sie chce

i tez ci wolno